Verhuurhuur bij ons een ruimte
willem twee poppodium
di 28 jan t/m zo 15 sep 2019

Karabisch

Karabisch! ▸WTN, Q-Kumba | Willem Twee poppodium

open:21:30
start:22:00
locatie: poppodium
zaal: kleine zaal + spiegelzaal

In mini-festivalSTIJL sluiten wij deze tropische zomer samen af met: Live muziek, DJ, dans, buikdansworkshops en thema hapjes! Een avond/nacht vol wereldse belevingen!

Karabisch is een nieuw concept in Den Bosch, de naam is tot stand gekomen door een grappende samenvoeging van Caribisch en Arabisch. Verwacht dus zeker deze invloeden en vrolijke, warme dansmuziek.

“Lekker Karabisch!”

Werelds – Arabisch – Cumbia

Deuren: 21:30 – 3:30
Showtime band: 22:00

WTN
Een sideproject van Wassin, Tarek en Natcho. Deze drie getalenteerde muziekanten (uit verschillende bands) kwamen tijdens een jamsessie op Mandala festival tot deze succesvolle formatie. Natcho gaf al twee maal een spectaculaire show in de Willem Twee Concertzaal (Als Natcho tijdens muziek op donderdag en met zijn andere band Sansara, tijdens Sahriye).

WTN is de Arabische benaming van “Thuis” en tevens ook de afkorting voor “What The Note” (Letterlijk vertaald na een kwartnoot). Laat je betoveren door de authentieke Arabische muziek van WTN!

Q-Kumba
Q-Kumba zoekt stad en land af voor de meest verse & dansbare muziek. Hij vult deze zoete zomeravond met Cumbia, World, Carabian en Arabian. Breng zonnebrand mee! De temperaturen zullen stijgen tot het dampend heet wordt.
Facebook

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.