Verhuurhuur bij ons een ruimte
willem twee toonzaal
zo 07 okt 2018

Kamerkoor Vox

zingt Brahms' Zigeunerlieder en andere werken

open:14:30
start:15:00
locatie: concertzaal
zaal: foyer + concertzaal

Op 7 oktober 2018 voert Kamerkoor VOX de “Zigeunerlieder” op. 103 en op. 112, 3-6 van Johannes Brahms uit onder leiding van dirigent Ad Broeksteeg en met medewerking van pianist Ben Martin Weijand, één van Nederlands beste begeleiders. Hij zal twee intermezzi van Brahms verzorgen.

Behalve de “Zigeunerlieder”, brengt VOX tevens een aantal a cappella werken waaronder delen uit “Sechs Lieder und Romanzen” en delen uit “Fünf Gesänge” en uit “Sieben Lieder”.

Kamerkoor VOX is een ambitieus ensemble dat zich ten doel stelt op hoog niveau meerstemmige koorwerken ten gehore te brengen. Muzikaliteit en passie voor koormuziek verbinden de professionele en gevorderde amateurzangers van VOX tot een enthousiast,  hecht en zeer gewaardeerd kamerkoor.

Ad Broeksteeg is artistiek leider en vaste dirigent van Kamerkoor VOX en als repetitor/assistent-dirigent verbonden aan het Koor van de Nederlandse Opera.

Ben Martin Weijand is werkzaam bij het Groot Omroepkoor en is regelmatig te gast bij het Nederlands Kamerkoor, Cappella Amsterdam, het Nationaal Jeugdkoor en het Brabantkoor.

 

Locatie, Datum, Tijd

Zondag  7 oktober 2018 om 15.00 uur

Willem Twee concertzaal (voorheen De Toonzaal)

Prins Bernhardstraat 4-6 te ‘s Hertogenbosch

 

Kaarten:

Voorverkoop via www.kamerkoorvox.nl : € 12,50

Aan de kassa : € 15,00

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.