Verhuurhuur bij ons een ruimte
theater aan de parade
do 09 apr t/m do 12 dec 2019

Kamerata Zuid en Anneke van Giersbergen bij Theater aan de Parade

open:20:00
start:20:30
einde:00:00

De internationaal bekende Brabantse rock- en metalzangeres Anneke van Giersbergen en het strijkorkest Kamerata Zuid zorgen dit keer voor een nieuw geluid in Theater aan de Parade.

Een ‘clash-up’ van Anneke’s bekende metal-hits die, begeleidt door strijkers, een klassieke twist krijgen. Maar ook met nieuwe composities die tot stand komen dankzij een unieke samenwerking tussen de zangeres met klassiek componist Anthony Fiumara. Kortom:

Anneke van Giersbergen

In 1994 stond Anneke van Giersbergen voor het eerst op het podium met metalpioniers The Gathering. Ze kreeg vrijwel direct wereldwijd erkenning als rockzangeres, maar muzikaal is ze altijd grenzen blijven verkennen. Met haar kraakheldere stem betovert ze zowel liefhebbers van akoestische luisterliedjes als metalheads.

Kamerata Zuid

Strijkorkest Kamerata Zuid bestaat uit 20 topmusici en maakt klassieke muziek voor een breed publiek. Door deze combinatie van klassieke muziek met muziek van nu ontstaat een eigentijds genre wat een breed publiek aanspreekt. Klassieke muziek uit het museum halen en toegankelijk maken voor een breed publiek, dat is de missie van Kamerata Zuid.

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.