Verhuurhuur bij ons een ruimte
Poppodium
vr 14 sep 2018

Jorrit Tamminga presentatie

Willem Twee studio's officieel geopend!

open:15:00
start:16:00
locatie: concertzaal
zaal: Foyer + Concertzaal

Let op: de presentatie van Jorrit Tamminga vindt om 16:00 in de kleine zaal van Willem Twee poppodium aan de Boschdijkstraat!


Willem Twee studio’s: besloten workshops/gastlessen 10:00-15:00
Willem Twee concertzaal presentaties/concerten voor publiek 16:00-17:00

Jorrit Tamminga studied Music & Technology at the Utrecht School of the Arts and at the Institute of Sonology at the Royal Conservatoire in The Hague. During both studies he focused on electronic composition, live electronics, spatialization and sound synthesis. His work sounds regularly in different settings all over the globe: in concert halls and venues (Madrid, Amsterdam, Berlin, Istanbul, Venice), festivals (Huddersfield, Murcia, Zürich, Stavanger), churches (Mechelen, Utrecht, Antwerp), on the streets, in factories (Goes, Twente) and from towers (New York, Kaunas, Almere). Tamminga teaches composition electronic music at the Conservatorium van Amsterdam and sound design at Music & Technology.

Jorrit Tamminga studeerde muziek en technologie aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht en aan het Instituut voor Sonologie aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Tijdens beide studies concentreerde hij zich op elektronische compositie, live elektronica, spatialisatie en geluidssynthese. Zijn werk klinkt regelmatig in verschillende omgevingen over de hele wereld: in concertzalen en zalen (Madrid, Amsterdam, Berlijn, Istanbul, Venetië), festivals (Huddersfield, Murcia, Zürich, Stavanger), kerken (Mechelen, Utrecht, Antwerpen), op de straten, in fabrieken (Goes, Twente) en vanuit torens (New York, Kaunas, Almere). Tamminga doceert compositie elektronische muziek aan het Conservatorium van Amsterdam en sound design bij Music & Technology.

Op 7 september worden de Willem Twee studio’s voor elektronische en elektro-akoestische muziek in ’s-Hertogenbosch officieel geopend. In dit kader hebben we een programma van gastlessen samengesteld dat van 10 tot en met 14 september zal plaatsvinden. 

Het programma omvat een aantal besloten workshops/gastlessen in onze studio’s, speciaal bedoeld voor studenten van diverse opleidingen in relatie tot elektronische muziek en sounddesign (in brede zin). Aansluitend wordt door de diverse gastdocenten en cursisten in Willem Twee concertzaal een 4-kanaals luisterprogramma gepresenteerd dat ook voor het publiek te beluisteren is.
 
De besloten workshops in de studio’s bieden plaats aan maximaal 10 studenten. Er zijn dagelijks twee sessies van 10:30 tot 15:00 inclusief lunchpauze. Inloop en ontvangst vanaf 10:00 aan de Prins Bernhardstraat 4. De foyer van de concertzaal is geopend vanaf 15:00 voor het publieke programma dat zal plaatsvinden van ca. 16:00 tot 17:00.

De presentaties in de concertzaal na de workshops zijn gratis te bezoeken! Wel graag even een kaartje reserveren.


Klik hier om meer over de opening van de studio’s te lezen.

Klik hier voor info over de Grand Finale op zaterdag 15 september

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.