kassa
Concertzaal
ma 05 jun 2017

Winnaar CTA 2017

Concertzaal (v/h De Toonzaal)

open:14:00
start:14:30

Sanne Rambags

Sanne Rambags won op 20 mei 2017 de Conservatorium Talent Award (CTA 2017). Een van de prijzen is een optreden tijdens Jazz in Duketown 2017.

In 2013 begint Sanne aan haar opleiding aan het conservatorium van Tilburg.  In 2015 wordt zij geselecteerd voor het Nationaal Jeugd Jazz Orkest o.l.v. Martin Fondse, waarmee zij met deze 23 koppige bezetting op vele gerenommeerde podia door Nederland het repertoire van Fondse ten gehore brengt. n mei 2015 wordt zij benaderd door Stichting Beaux Jazz Breda als één van de jong talenten voor de serie ‘Generation Next’. Voor deze gelegenheid brengt zij een trio bij elkaar met drummer Joost Lijbaart en Gitarist Bram Stadhouders. Naast het trio met Bram en Joost vormt zij samen met pianist Sjoerd van Eijck en Trompettist Koen Smits de bezetting Mudita. Voor deze bezettingen schrijft zij eigen composities, met als belangrijk element de vrijheid om te improviseren en de ruimte voor eigen interpretatie van de muzikanten. Naast het schrijven van muziek is zij schrijfster van vele teksten en gedichten, voor haar eigen composities als voor die van andere componisten, of als middel om vrij mee te improviseren.


Jazz in Duketown, 4 dagen lang veel muziek en bourgondisch genieten in de straten van ‘s-Hertogenbosch tijdens Pinksterweekend.

Van 2 t/m 5 juni vindt de 44e editie van Jazz in Duketown plaats. Jazz in Duketown is het grootste gratis Jazzfestival van Nederland en richt zich op alle facetten van jazz.

http://www.jazzinduketown.nl

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.