Verhuurhuur bij ons een ruimte
willem twee poppodium
do 27 sep 2018

Jeff Rosenstock + Chris Farren

enige NL show

open:19:30
start:20:00
locatie: poppodium
zaal: grote zaal

Jeff Rosenstock brengt zijn lyrische punkpoëzie naar Willem Twee poppodium: Briesend van suikerglazuren pop naar spitfire punk in de tijdsspanne van een halve minuut raast de band over het Bossche podium.
Zijn derde indie-pop/punk album “POST-”  kwam uit op 1 januari jongstleden en kwam in de Billboard charts Heatseekers Albums binnen op nummer 1.

Jack Shirley (Tony Molina, Joyce Manor, Deafheaven) mixte en masterde het album waarop gastartiesten Laura Stevenson, Chris Farren en PUP members te horen zijn.
Jeff Rosenstock was vorig jaar nog op Groezrock te zien en tourde in het verleden al met Modern Baseball, PUP, Frank Turner, Andrew Jackson Jihad en The Smith Street Band en nu verwelkomen we hem voor het eerst in Den Bosch. Dit is tevens de enige Nederlandse show!

Dit aanstormende punk/powerpop talent mag je uiteraard niet missen!

Support: Chris Farren
Chris Farren de zanger van zoals Fake Problems en Antarctigo Vespucci, komt deze tour speciaal met Jeff Rosenstock mee! Hij bracht met zijn mix van punk, indie- rock en dance al 2 albums uit! waarbij de laatste "Can't Die" uit kwam via SideOneDummy Records.
ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.