Verhuurhuur bij ons een ruimte
willem twee poppodium
zo 28 nov

Jason Waterfalls

open:15:30
start:16:00
genre:Poprock
locatie: poppodium
zaal: grote zaal
klinkt als: Poprock

Vanwege de Corona-maatregelen wordt deze show verplaatst van 4 februari 2021 naar 28 november 2021. Ticketkopers houden we via de mail op de hoogte. 


 

Jason Waterfalls komt naar Den Bosch!
Op 4 februari 2021 kun je bij Willem Twee komen genieten van deze energieke popsensatie!

De naam van de band doet je misschien denken aan de hit van TLC. Maar Jason Waterfalls gaat nog een stapje verder, deze band gooit hoge ogen met hun energieke pop-rocknummers gevuld met synths en krachtige harmonieën . Het resultaat is een uniek geluid dat het best te vergelijken is met Britse acts als Nothing but Thieves, Don Broco en You Me At Six. Begin 2019 werd besloten om nieuwe muziek uit te brengen. Na de release van diverse losse singles werd in het voorjaar van 2020 een nieuw EP uitgebracht, ‘Pillars’.

Deze Utrechtste band met inmiddels ruime ervaring op zak als headliner en als support act van de groten der aarde, is Jason Waterfalls klaar voor 2020 en kan het niet anders dan dat je nog veel meer van ze gaat horen. Jason Waterfalls heeft duidelijk één doel voor ogen: het publiek een goede tijd bezorgen met hun gelikte live moves en hooks met meedogenloze uitbarstingen van energie.

Als je een liefhebber bent voor stevige refreintjes, catchy coupletten en een bak live-energie die je tegelijkertijd doet watertanden, handen klappen en hardop zingen, moet jij er bij zijn!

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.