Verhuurhuur bij ons een ruimte
willem twee toonzaal
do 21 nov

Jan Duchyene en Noodzakelijk Kwaad

Muziek op Donderdag

open:20:30
start:21:00
locatie: toonzaal
zaal: foyer
Gratis

‘Muziek op Donderdag’ is dé wekelijkse muziekavond van Willem Twee Toonzaal. Laat je elke donderdag verrassen met steeds een andere band en uiteenlopende muziekstijlen. Live muziek, gezellig en altijd gratis! 

Jan Ducheyne heeft al meer dan twintig jaar podiumervaring in binnen- en buitenland. Een rasechte dichter. Toen men hem onlangs voor de zoveelste keer vroeg of het ‘een beetje slam’ is, wat hij doet met die muzikanten… heeft hij beslist om vanaf nu te antwoorden dat Jan Ducheyne & Noodzakelijk Kwaad Avant Garde is.

Bovendien is dat eigenlijk effectief wat deze formatie is. Een ongeziene combinatie van drie regelrechte rasmuzikanten en Ducheyne die zijn poëzie op hun muziek legt, erdoorheen draait, er laat in binnendringen… De muzikanten zijn Teuk Henri (gitaar), Frank P. (drums) en Jef Mercelis (Electronica : Korg-Farfisa) .

Jan Ducheyne & Noodzakelijk Kwaad staan garant voor een optreden op het scherp van de snee, vol panache en snedige muziek waar de muzikanten zichzelf graag uitdagen door zich niet vast te pinnen op één of ander genre of laat staan, toonaard. Dit virtuoze vuurwerk wordt gecombineerd met bijtende, buitelende, ritmisch van het blad afdansende teksten die u simpelweg verdient.

Het is tijd dat u hen aan het werk ziet.

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.