Verhuurhuur bij ons een ruimte
willem twee toonzaal
di 11 aug t/m do 11 jun 2020

Jack Poels – Blauwe Vear

solo tour

open:20:30
start:21:00
genre:Americana, Singer-Songwriter
locatie: toonzaal
zaal: toonzaal

In verband met de Corona maatregelen wordt het concert van Jack Poels verplaatst. wij zijn in overleg met de artiest over de nieuwe datum en wij houden u hierover op de hoogte via de mail. Bedankt voor uw geduld en wij hopen u snel weer te mogen ontvangen bij onze concerten.

Solo Tour: Jack Poels – Blauwe Vear

Na 35 jaar komt Jack Poels met zijn allereerste solo-album, live bijgestaan door Jan Hendriks (Doe Maar) en Bart Jan Baartmans.
De begeleiding is klein gehouden waardoor de poëtische teksten nog meer opgloeien en licht werpen op de soms duistere wegen van het leven. Limburgstalige ballades, die wijsheid ademen, kleurvelden schilderen en getuigen van oprechtheid. Liedjes die fans van het rustige werk van Rowwen Hèze dolenthousiast zullen maken.
Een luisterconcert vol ingetogen americana muziek met kleine woorden over grote emoties aangevuld met favoriete liedjes van Jack. Geen polka of tex-mex, maar melancholie en weemoed; akoestische luisterliedjes van een man met een gitaar en een verhaal.
Jack Poels over de titel ‘Blauwe Vear’: “Op de dag dat mijn zoon voor zijn studie naar Zuid-Korea vloog, vond ik in een modderpoel een veer van een Vlaamse gaai. Niet alleen was het een prachtig exemplaar, het vinden van zo’n blauwe veer blijkt ook nog eens een speciale boodschap in zich te dragen: denk terug waar je aan dacht op het moment dat je ze vond. Vanaf toen was er geen houden meer aan. De blauwe veer werkte als een trigger voor dit album”.

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.