Verhuurhuur bij ons een ruimte
willem twee poppodium
za 23 okt t/m zo 19 sep 2021

Inge van Calkar + Juncker

Catchy Synthpop van eigen bodem!

open:20:00
start:20:30
genre:Synthpop
locatie: fabriek
zaal: grote zaal

De Groningse Inge van Calkar wordt de Nederlandse Kylie Minogue genoemd, maar zelf spreekt ze liever van ‘Kylie meets Garbage’. Ze heeft het electronicalicht gezien en dat hoor je in de combinatie tussen 90’s synthpop en mainstream met een scherp randje. Met gedurfde teksten en een verleidelijk imago staat ze vol energie op het podium!

Ooit begonnen als een singer-songwriter heeft Inge al veel meegemaakt. De Groningse is niet bang om een nieuwe koers te varen. Met de zomerhit Touchdown, die als Topsong werd gekozen bij Radio 2, is het duidelijk dat ze de goede koers gevonden heeft. Ook nu schrijft ze haar nummers nog altijd zelf, maar tegenwoordig bouwt ook producer Gordon Groothedde mee aan de sound die bij haar past.

In The Magical Rollercoaster Live Experience Show bewegen Inge en haar muzikanten samen met professionele danseressen over een catwalk middenin de zaal en spelen zij hun opzwepende, sexy nummers met een verbluffende choreografie en adembenemende visuals in een gelikte lichtshow. Het is als een achtbaan, waarin de toeschouwer nauwelijks tijd heeft om adem te halen, maar achteraf maar één ding wil: nog een rondje.

Support door JUNCKER

Het elektropop-duo dat in zijn eerste 3 maanden 24 shows deed, voor 22.000 mensen stond en van de Grote Zaal 013 tot Metropool Hengelo afreisde.
De broertjes W. en J. Juncker staan garant voor The 80’s, Sing-Alongs en Synthesizers waar Whitney Houston van zou opspringen.

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.