Verhuurhuur bij ons een ruimte
Poppodium
vr 01 dec 2017

Infloyd

Poppodium

open:20:00
start:20:30
genre:Progressive Rock
locatie: poppodium
zaal: Grote Zaal
klinkt als: Pink Floyd!

Infloyd is sinds 2013 één van de meest toonaangevende Pink Floyd tribute bands van Nederland. Hun derde grote tour (Amused to Death) deed in 2016 een afgeladen Willem Twee aan en werd in februari 2017 afgesloten in AFAS Live in Amsterdam.

In creatieve samenwerking met Theater aan de Parade.

In het najaar tourt Infloyd door Nederland met een compleet nieuwe show, en komt de band op veler verzoek op 1 december terug naar Den Bosch. Tijdens dit concert staan de Pink Floyd albums The Final Cut (1983) en Animals (1977) centraal.

The Final Cut is het laatste Pink Floyd-album waarbij Roger Waters deel uitmaakte van de band. Tijdens de opnames van het album waren de spanningen tussen de bandleden al aanwezig. Alle nummers zijn geschreven door Roger Waters. Direct na de opnames gingen de bandleden ieder hun eigen weg. Geen van de nummers van The Final Cut is ooit live uitgevoerd door Pink Floyd. Volgens Infloyd verdient het album na 34 jaar een live-podium. Een unieke kans om de nummers op de plaat eens live te horen.

Ook het 40-jarige album Animals - de plaat die muzikaal en tekstueel zo glansrijk tijdloos is - wordt integraal live gebracht. En dat is nog niet alles, want de inmiddels roemruchte derde set met all-time favourites maakt de ultieme Pink Floyd-avond compleet.

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.