Verhuurhuur bij ons een ruimte
willem twee poppodium
za 19 sep t/m zo 16 feb 2020

Ik Willem

Tensnake, Eelke Kleijn, Budakid en meer..

open:22:00
start:22:00
genre:Dance
locatie: poppodium
zaal: hangop + grote zaal + kleine zaal + spiegelzaal

‘Ik willem niet missen’

Dit nieuwe dance-concept bij Willem Twee poppodium mag je niet missen!
Voor liefhebbers van melodische techno, techhouse & deephouse.

Grote zaal: Melodische House & Techno
Kleine zaal: Tech House & Deep House
Spiegelzaal: Electronica, Indie Dance & Nu Disco

Line-up:

Tensnake: deze labelbaas en house pioneer zal de grote zaal in vuur en vlam gaan zetten. Deze uit Hamburg afkomstige ster kreeg wereldwijde bekendheid door zijn monsterhit ‘Coma Cat’ en remixen voor bekende popartiesten. Naast zijn eigen label True Romance is hij ook een bekende bij DAYS like NIGHTS.

Eelke Kleijn: De maanden november & december stonden in het teken van een tour langs prachtige locaties in Canada/Zuid-Amerika & op dit moment USA. Eelke is HOT en daarom is Willem in z’n nopjes dat deze labeleigenaar en succesvol DJ/producer een heerlijke melodische set komt draaien in Den Bosch.

Budakid: Dit grote muzikale talent, woonachtig in Berlijn, is de volgende aanwinst voor de grote zaal. Met releases op labels als DIYNAMIC MUSIC, Exploited Rec, Lost & Found, Last Night On Earth, & natuurlijk ook het label van Eelke Kleijn/ DAYS like NIGHTS gaat deze rijzende ster heel de wereld rond.

Samuel Deep: Sylvestro Tjon Sack Kie oftewel Samuel Deep zal de tweede zaal helemaal af gaan breken. Het ritmische housegeluid met krachtige basslines zal uit de speakers dreunen.

Tim Herfst B2B Tim Stone: een goede warming up is het halve werk en dus essentieel voor het verloop van de avond/nacht. Daarom is Willem blij dat ‘TnT’ hiervoor gaan zorgen. Deze heren weten de juiste snaar wel te raken met warme/melodische en zeer dansbare klanken.

Adoda Soundsystem: Dat gaat zweten worden als de lijfspreuk ‘Alles Danst Om De Aarde’ is. Stilstaan is geen optie! Laat dat maar aan Thomas Eliza, Blaze Trax & Lex Anders over.

AJ BuitendijkAJ staat model voor de House scene in Den Bosch.
In heel Brabant kunnen ze niet om deze grote persoonlijkheid heen. Bekend als een van de initiatiefnemers van Losjes en gezicht van vele concepten in de regio als dj en organisator.

Petterson: deze Bossche held is een bekend gezicht van o.a. het Spatial Collective & In Retraite Festival. Hij heeft al naast de nodige zwaargewichten in de scene gestaan en is een perfecte match met Willem door zijn diepe/melodische techno geluid!

Forrest Funk : de nodige dosis house & groove in de spiegelzaal. Deze mooie funkyboy kan in Nijmegen niet meer normaal over straat zonder herkend te worden. Ik Willem ook graag zien in Den Bosch.

Tickets

Ik Willem Nu: € 10,-  uitverkocht
Ik Willem Vroeg: € 12,50 uitverkocht
Ik Willem Gewoon: € 15,-
Ik Willem Laat: € 17,50

Facebook
Instagram

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.