Verhuurhuur bij ons een ruimte
willem twee poppodium
za 12 dec

Ik willem

open:22:00
start:22:00
locatie: poppodium
zaal: grote zaal + kleine zaal + spiegelzaal + hangop

Ik Willem een editie voor in de boeken!

Zet zaterdag 12 december met stip in je agenda, want Willem pakt op deze datum groots uit met een monster line-up in zijn favoriete thuisbasis Willem Twee (de oude sigarenfabriek) te Den Bosch.
Het decor zal adembenemend zijn en de muzikale omlijsting hemels. Hier gaat nog lang over nagepraat worden….

Zwaargewicht Rodriguez Jr komt vanuit Frankrijk over om een legendarische LIVE performance neer te zetten. Een prime-time set van 1,5 uur met keyboard en de hele rataplan. Ik Willem in mijn stoutste dromen.

Deze muzikale alleskunner is niet de enige grote naam voor deze editie…De Duitse Watergate resident Matthias Meyer is het volgende muzikale genie in deze bizarre line-up. En dan draait hij ook nog eens de afsluitende set met onze eigen trots & next big thing Budakid. Als dit geen muzikaal hoogtepunt gaat worden!

En we zijn er nog niet….Zoals aangegeven is dit er een om nooit meer te vergeten. Willem heeft het voor elkaar gekregen om aanstormende helden Kasper Koman & MOHN (NL) te strikken. Deze twee heren blinken uit met geweldige producties die door alle groten der aarde gedraaid worden. Een fantastische toevoeging dus.

Tot slot zorgen Willem’s residents
Tim Herfst & Tim Stone wederom voor een prettige opening:-)

Tickets:

Ik Willem Nu: € 10,-
Ik Willem Gewoon: € 12,50
Ik Willem Laat: € 15,-

Facebook event

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.