Verhuurhuur bij ons een ruimte
willem twee poppodium
za 10 okt

Ik Willem

Hard in de fabriek

open:21:00
start:21:00
locatie: poppodium
zaal: grote zaal + kleine zaal + spiegelzaal
Geen webverkoop

LET OP:
In overleg met de artiesten en agencies is besloten om Ik Willem ‘Hard in de Fabriek’ te verplaatsen naar 10 oktober 2020.

Na uitvoerig overleg met de artiesten & agencies is besloten de datum te verplaatsten naar zaterdag 10 oktober 2020. Dit is voor alle partijen de beste oplossing. Ontzettend balen natuurlijk, maar Willem gaat die dag extra knallen met dezelfde helden!

Overigens is de verkoop van de tickets momenteel gestaakt, omdat er nog geen zekerheid is over de hoeveelheid tickets die wij mogen verkopen in de loop van de komende maanden. Wij houden u hierover op de hoogte via onze website en onze social media kanalen.Willem is terug en dit keer
‘hard in de fabriek’.

Als liefhebber van elektronische muziek wil hij graag een uitstapje maken naar de hardere kant van de techno. De basis van Willem ligt nog steeds binnen het melodische genre… Maar als er zich een mogelijkheid aan doet om twee internationale grootheden naar zijn prachtige thuisbasis Willem Twee poppodium te halen, dan is de keuze snel gemaakt..

Op zaterdag 10 oktober a.s. staat techno grootheid Noir (Denemarken) in de oude sigarenfabriek en hij neemt niemand minder, dan de Amerikaanse Kraftek/Drumcode held Pleasurekraft mee om de Willem Twee te doen schudden op haar grondvesten!!
Verwacht de mooiste visuals van
A Visual Conspiracy & de fabriek als technotempel in de unieke setting die jullie mogen verwachten van Willem.
Support van de lokale techno coryfeeën van Klub KMPKT die met z’n drieën als KMPKT Kollektiv zullen draaien, een kleine zaal met regionaal techno talent zoals Deasil & Noahh.
En je hebt een geweldig recept voor een onvergetelijke avond/nacht in de mooiste locatie van Den Bosch!

‘Ik Willem’ mee maken is beleven!

Tickets:

Ik Willem Nu: € 10,-
Ik Willem Gewoon: € 12,50
Ik Willem Laat: € 15,-

Facebook event

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.