Verhuurhuur bij ons een ruimte
willem twee poppodium
vr 04 dec t/m zo 11 okt 2020

Ik Willem

Hard in de fabriek

open:21:00
start:21:00
locatie: poppodium
zaal: grote zaal + kleine zaal + spiegelzaal
Ik Willem (10-10) verplaatsen naar 2021 
Willem mist jullie dansduifjes vreselijk!
En helaas moeten we elkaar nog langer gaan missen dan nu al het geval is. Wij kunnen & willen geen aangepaste edities van dit evenement realiseren. De keuze valt, na overleg met de artiesten, op een  datum in het nieuwe jaar.  Over de specifieke datum kunnen we helaas nog geen uitspraken doen omdat er nog teveel onzeker is. Feit is dat Willem jullie een volledige ervaring wil geven zoals we in februari van start zijn gegaan. Dus eten, drinken, netwerken, dansen & sjansen in de prachtige oude sigarenfabriek. Voorlopig lijkt dit een utopie, maar we geven niet op.
Begin volgend jaar nemen we een beslissing wanneer de editie van 10-10 a.s. plaats zal vinden in dezelfde samenstelling. Tot die tijd bijten we nog maar even door die ontzettend zure appel heen & blijven we hopen op betere tijden❤
Ticket kopers worden via de mail op de hoogte gebracht.


Willem is terug en dit keer
‘hard in de fabriek’.

Als liefhebber van elektronische muziek wil hij graag een uitstapje maken naar de hardere kant van de techno. De basis van Willem ligt nog steeds binnen het melodische genre… Maar als er zich een mogelijkheid aan doet om twee internationale grootheden naar zijn prachtige thuisbasis Willem Twee poppodium te halen, dan is de keuze snel gemaakt..

Op zaterdag 10 oktober a.s. staat techno grootheid Noir (Denemarken) in de oude sigarenfabriek en hij neemt niemand minder, dan de Amerikaanse Kraftek/Drumcode held Pleasurekraft mee om de Willem Twee te doen schudden op haar grondvesten!!
Verwacht de mooiste visuals van
A Visual Conspiracy & de fabriek als technotempel in de unieke setting die jullie mogen verwachten van Willem.
Support van de lokale techno coryfeeën van Klub KMPKT die met z’n drieën als KMPKT Kollektiv zullen draaien, een kleine zaal met regionaal techno talent zoals Deasil & Noahh.
En je hebt een geweldig recept voor een onvergetelijke avond/nacht in de mooiste locatie van Den Bosch!

‘Ik Willem’ mee maken is beleven!

Tickets:

Ik Willem Nu: € 10,-
Ik Willem Gewoon: € 12,50
Ik Willem Laat: € 15,-

Facebook event

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.