Verhuurhuur bij ons een ruimte
willem twee poppodium
do 09 jul t/m za 28 sep 2019

Hollis brown + Oliver Pesch

open:20:30
start:21:00
locatie: poppodium
zaal: kleine zaal
klinkt als: Tom Petty, War on drugs, Bob Dylan

De Amerikaanse band Hollis Brown komt naar Den Bosch!
De band die ontstaan is in de kelders van het New Yorkse Greenwich Village doet denken aan Tom Petty and The Heartbreakers met een vleugje War On Drugs.

Hollis Brown is vooral live een ijzersterk collectief en deelde dan ook het podium met o.a. Counting Crows, Nikki Lane, The Zombies en onlangs nog met Cindy Lauper. Met een uitermate fijne mix van Americana en rock ’n roll bestormt de band inmiddels al 10 jaar podia over de hele wereld. Na een afwezigheid van 4 jaar komt de geliefde band met hun nieuwe album ‘Ozone Park’ naar Den Bosch op vrijdag 27 september.

Ozone Park

Begin juni bracht de band het nieuwe album ‘Ozone Park’ uit, dat klinkt als Rock-‘n-Roll met het geluid van 2019. Heerlijk voedsel voor liefhebbers van The War On Drugs, Courtney Barnett, Kurt Vile en The Decemberists. Hollis Brown is trots op het echte bandgeluid van het album. “My favorite thing about bands is if you take one member out, it changes,” aldus Montali. “If you look at Led Zeppelin, the Beatles, the Ramones – each member brings his own power. I think we got to that place on this record; if you take one member out of our group, it wouldn’t have been the same record.”

Support:

Oliver Pesch is een 19-jarige singer-songwriter uit Rotterdam die zijn muziek op de blues en folk van de jaren ’60 en ’70 inspireert.
Door traditionele invloeden met eigen ideeën te mengen ontstaat een eigen geluid dat opvalt in het hedendaagse muzieklandschap. Oliver is sterk beïnvloed door The Beatles,
James Taylor, Paul Simon, Crosby, Stills & Nash, en Blake Mills. Met zijn zeskoppige band won hij in 2016 al de Kunstbende en momenteel werkt hij aan zijn eerste solo EP.

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.