Verhuurhuur bij ons een ruimte
willem twee kunstruimte
za 17 apr t/m vr 24 mei 2019

HIER, performance programma

open:18:30
start:21:00
locatie: kunstruimte
zaal: kunstruimte

HIER, performance programma door Eva van Pelt, Senna Pauli, Jasper Toeli en Niko Pauli rondom tentoonstelling Let us in, work in progress.

Let op: Deze dag zijn er twee voorstellingen:
Er zijn 4 tickets beschikbaar voor 19.00 uur
En 4 tickets voor 21.00 uur

Let op! Het aantal deelnemers is vanwege de unieke 1:1 beleving beperkt dus wees er snel bij. Kaartjes kosten 12,50 p/p voor één sessies van 4 performances.

Let us in, work in progress

Van 4 t/m 25 mei 2019 is in Willem Twee kunstruimte de tentoonstelling Let us in, work in progress te zien. Een beeldende kunsttentoonstelling waarin de LHBTQI-beweging centraal staat. Kunstenaars verbeelden het thema seksualiteit en gender-issues en de strijd om niet man, niet vrouw maar mens te mogen zijn. De tentoonstelling laat de noodzaak van acceptie en normalisering zien maar ook de struggle en het gevecht.
Op 22, 23 en 24 mei (de laatste dagen van de tentoonstelling) is er speciaal voor deze gelegenheid en aansluitend bij het thema, een programma met zinnenprikkelende performances voor een select publiek onder de noemer: HIER. De performances haken in op de thema’s kwetsbaarheid en schaamte, maar gaan ook over contact met jezelf en de ander, aandacht, en individuele beleving.
In het performanceprogramma HIER maakt het publiek kennis met vier talentvolle makers die de deelnemer op geheel eigen wijze een individuele beleving aanbieden. In een tijdsbestek van anderhalf uur maakt de bezoeker kennis met zichzelf, de ander en het hier en nu. In ruimtes ondergaan vier bezoekers, vier verschillende ervaringen in vier disciplines en maken ze een unieke reis door Willem Twee.

Eva van Pelt reist sinds 2018 door het land in haar concertbus, op zoek naar contact in concerten voor telkens één persoon. Als huisartiest van Willem Twee nodigde zij drie andere Bossche makers uit om vanuit hun eigen discipline ook een performance voor één persoon te ontwikkelen. Het muzikaal makerschap van Eva van Pelt staat in het teken van de zoektocht naar contact. Om dit contact in van alle opsmuk ontdane vorm op te zoeken, speelt zij concerten voor één persoon. Wat gebeurt er wanneer performer en publiek als individuen tegenover elkaar zitten? Als je een klein en intiem moment van muziek deelt met iemand die je niet kent. - www.evavanpelt.com

Eva van Pelt maakt onderdeel uit van een talentontwikkelingsregeling en wordt ondersteund en begeleid door Willem Twee.
Senna Pauli is een theatermaker met een fascinatie voor erotiek. Fantasie, sensualiteit, schaamte en overgave spelen een grote rol in haar werk. In haar performance is ze ontwapenend en laat ze je jezelf verrassen, met je eigen woorden en zinnen uit verborgen kamers. - www.sennapauli.nl

Jasper Toeli maakt beelden die ademen. In zijn installatie ‘zink en stijg’ onderga je een visuele en auditieve beleving die je in contact brengt met je eigen ademhaling. Zoek je weg door donkere en lichtere wolkjes, door onweersbuien naar de strakblauwe hemel. Het pad naar innerlijke rust stroomt door je luchtwegen. - www.jaspertoeli.com

Niko Pauli laat met zijn ‘Tafel voor één’ in een aantal unieke smaaksensaties zien dat reuk, smaak, gevoel, uiterlijk en geluid een ingewikkeld samenspel vormen.
Iets is lekker of niet, simpel toch.....? We weten inmiddels dat eten meer is dan dat - www.paulikookt.nl

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.