Verhuurhuur bij ons een ruimte
willem twee toonzaal
vr 29 mei t/m do 24 okt 2019

Heirloom + Niels Duffhues SUPER 8 music and visuals

Muziek op Donderdag

open:20:30
start:21:00
locatie: toonzaal
zaal: foyer

‘Muziek op Donderdag’ is dé wekelijkse muziekavond van Willem Twee Toonzaal. Laat je elke donderdag verrassen met steeds een andere band en uiteenlopende muziekstijlen. Live muziek, gezellig en altijd gratis! 

Heirloom

Heirloom is het instrumentale ambient / post-rock geesteskind van gitarist en componist Tom Broshuis (Mister and Mississippi). Ontstaan vanuit de drang om een periode van zijn leven af te sluiten en een eerbetoon te geven aan zijn geboorteplaats Groenlo, schreef en nam hij debuutplaat ‘Closure’ op in zijn leegstaande ouderlijk huis. De weemoedige instrumentale muziek roept nostalgie en heimwee op, maar klinkt ook dromerig, hoopgevend en troostend.

Niels Duffhues SUPER 8 music & visuals

Niels Duffhues is een artistieke duizendpoot uit Den Bosch die musiceert, filmt en schrijft, en dat alles het liefste met elkaar verbindt. In één van zijn projecten maakt hij live muziek bij korte landschapskunstfilms op super 8, die hij overigens ook zelf maakt. De dynamische en sferische gitaarmuziek van Niels smelt vervreemdend samen met de grove korrel en diepe kleuren van zijn super 8 films.

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.