Verhuurhuur bij ons een ruimte
do 24 mei 2018

HBO intro Festival: Battle of the dj’s

Poppodium

open:20:15
start:21:00
locatie: poppodium
zaal: Grote Zaal

Ook dit jaar organiseert het HBO Intro Festival weer de Battle of the DJ’s. Hierbij maken beginnende DJ’s kans op een plek op de mainstage van het HBO Intro Festival Den Bosch. En dat voor maar liefst een publiek van 4.000 studenten!! Ben of ken jij een DJ die studeert aan het HBO in Breda of Den Bosch, dan kun je deze kans niet laten schieten!!

Schrijf je dus nu in!
Inschrijven kan via de website: hbointro.nl/denbosch/battles. Je kunt je inschrijven t/m 3 mei, dus schrijf je in voordat het te laat is! Voor meer informatie en updates over de battle zie de Facebookpagina van HBO Intro Festival of ga naar onze website.

Bijzijn = Meemaken!
Wat is een DJ zonder publiek? Join the battle! Kom kijken en feest mee tijdens The Battle of the DJ's onder het genot van lekkere drankjes en gezellige mensen!

STEM MEE!
Jij hebt ook een stem in het bepalen van de winnaar van de battle! Naast het oordeel van de jury, mag het hele publiek stemmen op zijn favoriete DJ. Al deze stemmen worden samengevoegd met het oordeel van de jury en daarmee wordt de winnaar bepaald.
De tijd van de battle is voor nu onder voorbehoud.

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.