Verhuurhuur bij ons een ruimte
Kunstruimte
wo 02 mei 2018

HangOpWoensdag

locatie: kunstruimte
zaal: Hangop

’s-HERTOGENBOSCH – Op woensdagavond 2 mei zijn er wederom twee optredens in de HangOp. Lucia Horsten en Claudy laten van zich horen met fraaie liedjes. Inloop vanaf 19.45 uur. Toegangsprijs is vijf euro. Om 20.00 uur begint Lucia en rond 21.00 uur start de set van Claudy.

Lucia Horsten

Julia Horsten is zestien jaar oud en als alles loopt zoals gepland over een maand klaar met haar havo. Hiernaast heeft ze ook al de muziek vooropleiding RAAC afgerond. Haar doel is om nu muziek te gaan studeren! In haar vrije tijd maakt ze video’s op YouTube en muziek natuurlijk! Julia speelt haar set in de HangOp van 20:00 tot 20:30 uur.

Claudy Wolfs

Claudy is een singer-songwriter in hart en nieren, afkomstig uit Tilburg. Ze heeft altijd een passie voor muziek gehad en schrijft persoonlijke Nederlandse luisterliedjes, die ze zingt met een zuidelijke tongval. Met een akoestische gitaar en haar warme stemgeluid brengt ze haar liedjes solo ten gehore. Claudy stond maar liefst tweemaal op het Bevrijdingsfestival in Den Bosch en won de regionale finale van Popsport. In 2012-2013 heeft Claudy de vooropleiding van de Rockacademie afgerond. Verder volgde ze workshops bij onder andere Stephanie Struijk (Stevie Ann) en Tim Akkerman (ex zanger Di-rect).

 

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.