kassa
Kunstruimte
wo 18 apr 2018

HangOpWoensdag

open:20:00
start:20:00
locatie: kunstruimte
zaal: Hangop

Open podium met LINDARK en Puck van Hees op 18 april

’s-HERTOGENBOSCH – Op woensdagavond 18 april zijn er tenminste twee redenen om naar de HangOp te komen. Puck van Hees en het duo LINDARK brengen eigen akoestische songs en covers. Voor wie van fraai gezongen songs houdt wordt dit een aangename avond. Inloop vanaf 20.00 uur en toegang gratis.

Puck van Hees
Puck van Hees doet dit jaar eindexamen VWO. In muziek maken vindt ze ontspanning. Ze zingt en begeleidt zichzelf met de gitaar en speelt eigen liedjes en covers: van jazzstandards tot R&B. Deze liedjes probeert ze op een persoonlijke manier te brengen, in de hoop hiermee mensen te raken. Iets dat haar is toevertrouwd. Rond de klok van half negen speelt Puck een set.

LINDARK
Rock, blues, country of zoete pop covers worden afgewisseld door dit Bossche duo. Met veel plezier word je meegevoerd naar het zuiden van de USA met Dolly Parton, de eigenzinnige klanken van de Talking Heads of de jaren '60 in Engeland met Cream of The Beatles. Met liefde uitgevoerd en er is altijd wat mee te zingen. Naast eigen werk wat volop in ontwikkeling is, speelt Lindark ook covers van nummers die menigeen wel kent, maar niet de meest voor de hand liggende keuzes zijn. Zeker niet voor een semi-akoestisch duo. LINDARK neemt na negenen – als Puck van Hees klaar is met haar set – het vervolg van deze muzikale avond voor haar rekening.

 

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.