Verhuurhuur bij ons een ruimte
wo 14 mrt 2018

HangOpWoensdag

Kunst en muziek in Hangop

open:19:00
start:19:30
locatie: kunstruimte
zaal: Hangop

Poëziepodium | HangOpWoensdag

Het maandelijkse Bossche Poëziepodium brengt op woensdag 14 maart in de Hangop in de Willem Twee aan de Boschdijkstraat 100 de nodige humor voor het publiek. De vaste bezoekers weten al dat steedsdichter Doeko L. nooit om een glimlach verlegen zit. Deze editie weet hij zich vergezeld van onder anderen een heuse plezierdichter. Om 19.30 uur start een vrolijke avond met drie dichters, één steedsdichter en een enthousiaste zangeres met haar band.

Eindhovenaar Ruud van Neerven staat in brede kring bekend om zijn vrolijke verzen. Daarvan zal hij er ongetwijfeld op het Bossche Poëziepodium een flink aantal ten gehore brengen. Ook Bredanaar Louis van Londen stopt humor in zijn gedichten. Ze lijken een stuk serieuzer, maar de goede verstaander zal geregeld een glimlach niet kunnen onderdrukken. Het poëtische kwartet wordt gecompleteerd door Marijke Hooghwinkel, eveneens uit Breda. Zij geeft het publiek diepere gedachten mee en zorgt zodoende voor de broodnodige rustpunten op de avond.

De muzikale omlijsting is in handen van Jente van Eck, die samen met haar band het publiek nieuwe energie zal geven om de woorden van de vier topdichters tot zich te nemen. De avond is uiteraard niet compleet zonder het bescheiden open podium, met deze keer als thema de aanstaande lente. Daarom is alleen met voorjaarsverzen een plekje op het open podium gegarandeerd.

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.