Verhuurhuur bij ons een ruimte
willem twee kunstruimte
di 17 sep t/m zo 25 jun 2017

Grafiek & de Jonge Kunstenaar

Kunstruimte, Grote Ruimte

open:15:00
start:09:00
einde:17:00
genre:Grafiek
locatie: grote ruimte

Grafiek & de Jonge Kunstenaar is een tentoonstelling met frisse en vernieuwende grafische technieken in (re)actie met jonge beeldend kunstenaars. Beiden komen samen in een arena gebouwd naar de oude en nieuwe elementen van een oude sigarenfabriek.

Arena
We bouwen een nieuwe ruimte in de grote zaal van de Willem Twee. Deze ruimte is geïnspireerd op de oude sigarenfabriek met z’n bijzondere lijnen, vormen en verbindingen. De nieuwe muren vormen een arena en zijn een uitvalsbasis voor de beeldend kunstenaars. De arena is een tekenveld, druktafel, muur en werkblad. Grafiek is nieuw, kom kijken.

Curator
Gecureerd door Fenne Westra namens het Grafisch Atelier Den Bosch. Deelnemende kunstenaars zijn: Amanda van WijkBernice NautaCecilia RebergenDanni van AmstelDavor Subaric, Eva SpierenburgGilles de BrockHanna de HaanJonas RapsMatthias SchaaremanMirka FarabegoliPim Tieland en Rabi Koria.

Volg instagram @GrafiekEnDeJongeKunstenaar voor toffe updates en behind the scènes foto’s. En uiteraard ook @Willem_Twee_kunstruimte

 

 

 

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.