Verhuurhuur bij ons een ruimte
Poppodium
za 13 okt 2018

Gare Du Nord + Inge van Calkar

open:20:00
start:21:00
locatie: poppodium
zaal: Grote Zaal

Met een uitgebreide clubtour neemt de succesvolle urban jazz band Gare du Nord dit najaar voorlopig afscheid van het Nederlandse podium. Na ruim tien jaar onafgebroken toeren kiest de band in 2019 voor een sabbatical year. Voordat het zover is wordt er uitbundig feest gevierd ter gelegenheid van het tienjarig jubileum van het succesalbum Sex ‘n’ Jazz. Voor het eerst en voor het laatst brengt Gare du Nord het oorspronkelijke album in zijn geheel live op de planken  aangevuld met nieuw materiaal. Dat wordt “nog één keer knallen en dan een sabbatical!”, aldus de band.

Over reizen?? Over séks moet het gaan! Aldus bevriende acteur Hans Dagelet die daarmee het oorspronkelijke plan voor een nieuw Gare du Nord album torpedeerde. Het werd Sex ‘n’ Jazz en alles klopte. Marlies Dekkers ontwierp de iconische hoes met rode naaldhak, Heleen van Royen schreef het bijpassende boek Stout, Marvin Gaye en Paul Carrack zongen. Beautiful Day, You’re My Medicine en Marvin & Miles werden hits en het New York jazzlabel Blue Note maakte er een drievoudig platina succes van. Het best verkochte Nederlandse jazz album ever viert dit jaar het 10-jarig jubileum, dus: PARTY TIME! In een wervelende, sexy show met een hoofdrol voor Dorona Alberti brengt Gare du Nord het album nu eenmalig in zijn geheel live in de clubs. Deze tour is voorlopig de laatste van Gare du Nord: de band houdt na de laatste show een sabbatical year. "Om al die creatieve ideeën die tijdens

het non-stop toeren zijn blijven liggen eens rustig uit te werken", aldus Gare du Nord.

Support: Inge van Calkar
Bekend van haar deelname aan "de Beste Singer-Songwriter van Nederland" heeft Inge van Calkar haar akoestische gitaar ingeruild voor een elektrische en hebben haar liedjes een electronica injectie meegekregen die ze veel meer suspense geeft.
Van haar tweede aankomende album, met werktitel "Animal", zijn de tracks "I don't mind" (o.a. bekend van Annemieke Schollaardt A-lijst | NPO Radio 2) en "Imaginary" inmiddels uitgekomen.

http://www.ingevancalkar.nl/
Facebook

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.