Verhuurhuur bij ons een ruimte
willem twee poppodium
za 07 sep

Gaping Moles cd presentatie

Glam Doom uit California

open:20:30
start:21:00
genre:Glam Doom
locatie: poppodium
zaal: grote zaal

Gaping Moles (USA)
Black Kat Rekords presents:
Gaping Moles CD Release Party

Gaping Moles doet met het verschijnen van hun nieuwste album Demon's Semen Nederland aan, om samen met ons de release te vieren! Zoals deze Amerikaanse band betaamt, staat 'party' dan ook garant voor een strakke performance en een dik feest, inclusief een vuige afterparty 'In the Glam Cave'.

Het nieuwe album is in samenwerking met niemand minder dan producer Marcel van de Vondervoort (Studio Torture Garden) en Danny Gras (Studio De Kift) opgenomen in Nederland. Het is daarom ook zeer passend dat deze CD Release Party in Willem Twee wordt gehouden. De mastering is tot in de puntjes verzorgd door Pieter Kloos (o.a. Motorpsycho) en brult dan ook letterlijk je speakers uit.

Gaping Moles uit California is de absolute pionier van de Glam Doom-cultuur. Ze staan bekend om hun bruisende live acts met een ongekende energie en spirit. De laatste albums Penile Penitentiary (2013) en No Story Unmoleded - Reissue (2016) behoren tot de absolute klassiekers in de Glam Doom platencollectie, waarvan het nummer 'Spider Mouth' een heuse anthem genoemd mag worden.

De nieuwe single en videoclip Mandy's Muff zal deze zomer als een voorproefje verschijnen.

Om de avond een feestelijke afsluiting te geven, kun je na de show terecht in de kleine zaal voor de Gaping Moles After Party: 'In the Glam Cave'. Hier zullen de twee Bossche DJ's Boney S en DJ Rock Bottom een nacht vol zweet, seks en dirty dancing inluiden.

Support: TBA

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.