Verhuurhuur bij ons een ruimte
willem twee poppodium
vr 21 dec 2018

Fleddy Melculy + X Raiders

Laatste clubshow

open:20:00
start:20:30
locatie: poppodium
zaal: grote zaal

Fleddy Melkjoel-wie?

De allereerste video T-Shirt van Metallica (inmiddels 200K views op YouTube) uit januari 2016 fungeerde als singulariteit, waarna een oerknal volgde die van Fleddy Melculy een heus fenomeen maakte, ja zelfs één van de meest populaire Belgische metalacts van het laatste decennium.

In eigen land geliefder dan Urbanus + Hot Marijke + Schanulleke + de 12 onderkinnen van Marijke de Block + Manneken Pis samen-en daar dan ook niet van de nationale radiozenders (Studio Brussel en Eén) weg te slaan. De band zette de afgelopen 2 zomers de grote Benelux zomerfestivals in vuur en vlam waaronder Rock Zottegem, Graspop, Pukkelpop, TW Classic (als support van Guns N’ Roses) alsmede op het eigen metalfestival FleddyPalooza. In Nederland venividivici'de het metalbeest o.a. op Paaspop, ScumBash, Nirwana Tuinfeest, Zwarte Cross en op Eurosonic-Noorderslag.

Support: X-Raiders
Ze heetten Rectum Raiders. Maar tegenwoordig gaan ze door het leven als “X Raiders”. Vijf mannen die anno 2018 de ware betekenis van rock - ‘n - roll nogmaals blootleggen: een vuige mix van alles wat hard, snel en zwaar is, met een keiharde trap onder de gordel. Met hun debuutalbum lieten de Rectum Raiders zien de ogenschijnlijke beperking van hun weerzinwekkende naam te overstijgen. Geproduceerd door Jochem Jacobs (ex-Textures) gooit dit album een strop om je nek en sleept het je in een genadeloze moshpit van heavy rock-geweld. Verwacht een overdosis high-energy rock-'n-roll met absurde teksten, intense riffs en onvoorspelbare composities!

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.