Verhuurhuur bij ons een ruimte
willem twee poppodium
do 13 aug t/m zo 19 nov 2017

Ferocious Dog + Drunken Dolly

Voor liefhebbers van Levellers, The Pogues en Flogging Molly

open:19:30
start:20:00
genre:Folkrock
locatie: poppodium
zaal: grote zaal
klinkt als: Levellers, The Pogues, The Clash, Flogging Molly, NoFX, Rancid en Dropkick Murphys

Ferocious Dog kruist (Keltische) folk met punk, met ska, met rock en met reggae, maar doet dat op zijn geheel eigen manier.

Ferocious Dog

www.ferociousdog.co.uk
Het folkrockgenre is al jaren overbevolkt met bands die allemaal (willen) klinken als een kruising tussen The Clash, Dubliners, The Pogues en Dropkick Murphys. Zo niet Ferocious Dog, die zich ondanks vergelijkbare muzikale stijlkenmerken onderscheidt door een oprechte politiek-maatschappelijke gedrevenheid en bevlogenheid die zowel op plaat als op de podiumplanken aanslaat door de vurige passie waarmee ze gebracht worden.

Ja, ook Ferocious Dog kruist (Keltische) folk met punk en ska met rock met reggae maar doe dat op zijn geheel eigen manier. Dat klinkt bijvoorbeeld zo, zo en zo. Na jaren van hard werken wordt deze sympathieke band nu zowel in eigen land als daarbuiten eindelijk beloond met een steeds groter publiek en dito shows (o.a. Glastonbury 2016). Ferocious Dog gaat dan ook voor the long run, niet voor de quick ca$h!

Drunken Dolly

www.drunkendolly.com
Hard werken en hard zuipen! Dat kunnen deze mannen uit wereldhavenstad Rotterdam als geen ander. Met (ex-)leden van The Apers en The Bat Bites in de gelederen viert Drunken Dolly al jaren feest op de Nederlandse podia. Logisch dat ze in 2015 de feestband van de Popronde waren en in 2017 de aftershow van de Dropkick Murphys in de Heineken Music Hall (tegenwoordig AFAS Live) verzorgden. Denk bij Drunken Dolly aan bands zoals NoFX, Rancid en Flogging Molly.

 

 

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.