Verhuurhuur bij ons een ruimte
do 31 dec 2015

Feest der Lusten: Nieuwjaarsparty

open:01:00
start:01:00
einde:06:00
genre:Dansavond
Media-archief
vvk € 15,- dvk € 17,50
klinkt als: Goddelijke alternatieve hits en helse gitaarriffs.

Let op: feest in de nacht van 31 december op 1 januari.

2016 Wordt het jaar de beroemdste middeleeuwse schilder van Nederland: Jheronimus Bosch. Zijn karakteristieke werk, vol illusies, hallucinaties, wonderlijke gedrochten en duivelse nachtmerries, verbeeldt onnavolgbaar de grote thema’s van zijn tijd: verleiding, zonde en rekenschap.

Het drieluik ‘Tuin der Lusten’ dient als inspiratiebron voor de nieuwjaarsparty bij W2 Poppodium: Feest der Lusten. Natuurlijk blijven we geheel binnen de thema’s hemel, vagevuur en hel.

Ondanks al die goede voornemens, ‘zondig’ je jezelf bij W2 Poppodium het nieuwe jaar in! Gelukkig zijn er diverse aflaten beschikbaar:

Early BirdDe eerste online tickets gaan weg voor € 12,50 UITVERKOCHT
Voorverkoop –
Niet op tijd voor een Early Bird ticket? Dan kost een ticket € 15,-
Dagverkoop –
Late beslisser? Als we niet zijn uitverkocht, kost een ticket € 17,50

Hemel

Alsof er een engeltje in je oor piest! De W2 Zaal bruist van de Goddelijke sferen waarbij de meest hemelse platen van de afgelopen vier decennia de revue passeren. Dat wordt smullen van de beste (alternatieve) hits van de jaren ’70 tot aan 2016!

Vagevuur

Je moet eerst door het vagevuur, voordat je naar de hemel mag of naar de hel moet. ‘De Louteringsberg’ stelt je op de proef en bepaalt of je gelouterd of gestraft wordt. Gelukkig bestaat er tijdens het Feest der Lusten voor iedere arme ziel barmhartigheid!

Hel

Wanneer je eenmaal in de hel bent beland, dan is er geen weg meer terug. Hier slaan de vuurtongen en gitaarriffs je genadeloos om de oren. Kortom: Heavy Hangout op zijn best! Lange haren, baarden en zwarte kledij mengen zich met de geur van zweet en verschraald bier. Je enige hoop is dat ze Angel of Death van Slayer draaien…

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.