kassa
Concertzaal
do 06 apr 2017

FAQ op Donderdag

Concertzaal (v/h Toonzaal)

open:20:30
start:21:00
genre:Elektronica
locatie: Concertzaal (v/h Toonzaal)
zaal: Foyer

Klik hier voor de festivalpas en het hele programma


Altijd een verrassing, altijd actueel, altijd bijzonder, altijd gratis en altijd op donderdag; bij ‘Muziek op Donderdag’ les je wekelijks je muzikale dorst en geven we je een kijkje in onze wereldkeuken. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een avondje smaakvol cultuurhappen!

Vanavond staat MOD in het teken van het jaarlijkse FAQ Festival, hét festival voor elektronische muziek. Iedereen is welkom om te komen proeven van de sfeer en andere liefhebbers te ontmoeten.
Vanavond hebben we Dick el Demasiado uitgenodigd. Met zijn Combia Experimentales zal hij er een intiem feestje van maken!

Dick Verdult is de bedenker van de Cumbias Experimentales. Dit is zijn eigen variatie op de cumbia, een populaire Colombiaanse muziek en dans stijl.
Dick El Demasiado heeft maar liefst zeven succesvolle albums uitgegeven en trad op in alle hoofdsteden van het Latijns-Amerikaanse continent, Europa en Japan. Hij verscheen in het internationale clubcircuit, maar ook in uitverkochte stadions, een gevangenis in Argentinië, de Arctische zee, Sonar Festival in Barcelona.

Uiteraard draait onze huis-dj Peter ook nog plaatjes.

n.b. in verband met het programma van het FAQ Festival in de zaal zal Dick el Demasiado om 22:00 beginnen met spelen. Wel is de bar geopend vanaf 20:30. Dus kom gewoon langs voor een drankje en muziek.


In dit driedaags festival wordt de diversiteit van het actuele muziekleven een podium geboden, waarbinnen een verbreding van publieksgroepen plaatsvindt en nieuwe samenwerkingsvormen ontstaan, zowel artistiek als organisatorisch.

Kijk voor een uitgebreid programma op www.faqfestival.nl

Het FAQ Festival wordt mede mogelijk gemaakt door Brabant C.

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.