kassa
Concertzaal
do 22 mrt

FAQ Festival

Concertzaal

open:20:30
start:21:00
locatie: concertzaal
zaal: Foyer + Concertzaal

Elektronische muziek maakt een bijzonder deel uit van de muziek. Deze tak van het muziekleven heeft niet alleen een rol van belang gespeeld in de ontwikkeling van de klassiek-hedendaagse muziek, maar óók in de ontwikkeling van de popmuziek de afgelopen zestig jaren. En het is precies dit raakvlak tussen die twee delen van het muzikale veld waar het FAQ Festival zich op richt.

FAQ is met musici uit zowel de klassiek-hedendaagse richting als uit de popmuziek een dynamisch festival waarin muziek wordt gemaakt, waarin stukken worden beluisterd en waar iedereen elkaar ontmoet. De in de analoge Willem Twee studio’s tot stand gekomen producties worden in het FAQ Festival gepresenteerd naast de gerenommeerde namen uit de wereld van de elektronische muziek.

Het FAQ Festival programmeert de concerten in zowel de Concertzaal als in het Poppodium en bereikt daarmee een zeer breed en gevarieerd publiek.

Met op donderdag:

Kit Downes
Kit Downes is a British jazz pianist. Downes plays regularly with his own trio, Stan Sulzmann and Troyka. He toured with artists like Squarepusher, Django Bates and Thomas Strønen.
His latest output is a solo album on the renowned ECM label.
On this solo recording Downes utilizes organs at three UK locations; London's Union Chapel, St. John's in Snape and St. Edmund's Church in Bromeswell. During FAQ Festival he will play pieces of the album on the organ of the former synagoge at Willem Twee concertzaal.
www.kitdownes.com

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.