Verhuurhuur bij ons een ruimte
willem twee poppodium
vr 24 jan t/m za 19 okt 2019

Everything Now! WOEST!

Editie: Woest!

open:23:00
start:23:15
genre:Indie
locatie: poppodium
zaal: grote zaal

Everything Now (Woest!)

De nieuwe, terugkerende, indie-dans avond ‘Everything Now!’ is wat de naam al belooft: Een breed dansconcept met alternatieve dansplaten die je dwars door de laatste decennia meenemen.

Deze avond doen we het net iets anders: Het wordt een avond die zich afspeelt in de donkere Indie/Alternative sferen: Denk aan Portishead, The Prodigy, Die Antwoord en Fever Ray. Een Woeste avond die zich afspeelt na de ook al donkere klanken van KNARS (Voorheen Knarsetand).

Bezoekers van het concert van KNARS hebben gratis toegang!

Dr. Robinson
Are you ready for Dr. Robinson?”. Met goede beats, Heftige Bass en afwisselende melodieën zal Dr. Robinson jullie eens even flink laten zweten. Alsof je dat nog niet genoeg had gedaan bij KNARS! Dr. Robinson is o.a. resident bij de Bossche p79 en voor deze speciale editie van Everything Now! zal Dr. Robinson ons wat typische platen van ‘het oude plein’ voorschotelen. Indie- Dance/Elektro/Rock/Alternative/House maar ook zul je zijn voorliefde voor Drum-’n- Bass terug horen. Oooh Shit! Dit wordt een gevaarlijk lekkere avond! Het kan werkelijk alle kanten op, maar één ding is zeker… het dak gaat er af! Go See The Doctor!

DJ MvT
DJ MvT draait al zo'n 30 jaar plaatjes. Begonnen op schoolfeestjes, op het podium gestaan met de beste House DJ's in de 90s en sinds de 00s steeds meer gericht op indie en alternative muziek is het aan Maurice wel toe te vertrouwen om het feestje compleet te maken. Met zijn bizar brede muzieksmaak en voorliefde voor zowel oude als nieuwe muzikale stromingen weet hij je te verrassen met die tracks die je niet had verwacht! En dat ene plaatje waar je al de hele avond op wacht heeft ie vast wel bij zich dus vragen mag altijd! Dansen tot je niet meer kunt, dat is het doel!

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.