Verhuurhuur bij ons een ruimte
willem twee poppodium
wo 28 okt

Eva van Pelt

open:20:00
start:20:30
locatie: poppodium
zaal: grote zaal
Geen webverkoop

Op last van overheids instructie worden alle shows tot en met 1 juni 2020 bij Willem Twee afgelast in verband met het Corona-virus. De show is daarom verplaatst naar 28 oktober 2020. Overigens is de verkoop van de tickets momenteel gestaakt, omdat er nog geen zekerheid is over de hoeveelheid tickets die wij mogen verkopen in de loop van de komende maanden. Wij houden u hierover op de hoogte via onze website en onze social media kanalen.

Eva van Pelt (1992) is muzikaal maker van Brabantse bodem.

Haar werk onderscheidt zich door de zoektocht naar een ander contact met haar publiek. Met haar oude Volkswagenbus, de laadruimte omgebouwd tot concertzaal voor één persoon, reed ze in 2018 en 2019 onder de titel ‘HIER – concert voor één’ het land door, op zoek naar contact in muzikale ontmoetingen. Op festivals, maar ook in leegstaande bouwkranen, kerktorens, hotelkamers en in the middle of nowhere.

In haar nieuwe project NU zoekt Eva met haar band de grenzen van het popconcert op. Ze brengt nieuwe nummers, spannende arrangementen, spoken word en improvisaties, in een concertvorm waarin contact centraal staat.
Aandacht, liefde, lef, zichtbaarheid, energie en kracht. Het is hier, het is nu, en het is omdat jij er bent.
In 2016 bracht Eva met haar debuutalbum ZWART al een nieuw geluid in het Nederlandstalige muzieklandschap: donker, fris en eigenwijs. Verwantschap met het werk van Wende en bijvoorbeeld Roosbeef wordt vaak genoemd. In 2019 bracht Eva de intieme HIER EP, die klinkt alsof je bij haar in de ruimte bent.

Eva van Pelt maakte tot dusver verschillende performances, concerten en muziekvoorstellingen voor o.a. Theaterfestival Boulevard, werkte samen met Productiehuis De Nieuwe Oost, was onderdeel van de Talent Hub Brabant en werkt nu als Nieuwe Maker samen met Willem Twee Muziek en beeldende kunst, in thuisstad Den Bosch. Eva wordt gesteund door het Fonds Podiumkunsten en de provincie Brabant.

Bezetting band:

Emiel Scholsberg (basgitaar, gitaren & Ableton)
Remo van Osch (basgitaar & gitaar) 
Koen Wijnen (drums & percussie)

Vind Eva van Pelt op:​ ​Facebook​ | ​Instagram​ | ​YouTube​ ​

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.