Verhuurhuur bij ons een ruimte
willem twee kunstruimte
do 20 jun t/m zo 30 sep 2018

Etaloge, Anti.Gif

Zondag 9 september t/m 30 september

open:09:00
start:09:00
locatie: kunstruimte
zaal: etaloge

It’s a wrap! Het jaar van Studio Antigif in de Willem Twee zit er alweer op. Ze zijn verhuisd naar een nieuwe locatie in Den Bosch waar ze hun plannen en creatieve ideeën voortzetten. 

Afgelopen jaar hebben Anne Roos Hosters en Tim Verbakel als ‘Artist in Residence’ gebruik mogen maken van een atelierruimte hier in de Willem Twee. Het atelier was, naast begeleiding en ondersteuning onderdeel van de Jheronimus Award 2017 die ze wonnen vanwege hun ondernemende houding tijdens de studie op AKV | St. Joost in ’s-Hertogenbosch. Dit jaar heeft hen de vrijheid en ruimte geboden om nieuw werk te maken, zich te professionaliseren, netwerk te vergroten en te ontdekken waar ze als studio naartoe willen werken binnen hun vakgebied. 

Hier in de Etaloge presenteren ze twee verhalen. Aan de ene kant een selectie van werken uit de Artist in Residence periode en aan de andere kant een voorproefje van nieuw werk en toekomst visie.  Om het idee achter het nieuwe werk te begrijpen, geven ze een korte uitleg over hun visie en werkwijze:

Wij vissen graag in twee vijvers. Waarom kiezen als je je er midden in kunt begeven. Wij zijn gefascineerd door contrast, grenzen en spanningsvelden, zowel in beeld als in de inhoud van een project. Het spanningsveld tussen bewegend en stilstaand beeld speelt een grote rol in ons werk. We onderzoeken momenteel de grenzen van beweging (of de illusie hiervan) binnen het grafisch vakgebied. Daarnaast onderzoeken we ook de grenzen en het contrast tussen positief / negatief. De naam Antigif is ontstaan vanuit deze twee spanningsvelden. Een vertaling van de naam zou zijn: ‘tegenbeweging’ (anti = tegen en gif = beweging).  

Bekijk de website voor meer projecten: http://www.studioantigif.nl of volg hen op social media om op de hoogte te blijven:https://www.facebook.com/studioantigif/ en
https://www.instagram.com/studioantigif/

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.