Verhuurhuur bij ons een ruimte
vr 04 dec t/m do 13 aug 2020

Elise Besemer & Ramon van Engelenhoven

Concert 1

open:18:15
start:19:00
locatie: toonzaal
zaal: foyer + toonzaal
Elise Besemer (viool) en Ramon van Engelenhoven (piano) zijn twee zeer getalenteerde musici, die de afgelopen jaren de ene na de andere prijs in de wacht hebben gesleept. Beiden studeerden af met een 10 aan het conservatorium, Ramon won het prestigieuze concours van Young Pianist Foundation, Elise was finaliste bij het Nederlands Vioolconcours Oscar Back en inmiddels violiste in het Koninklijk Concertgebouworkest. Kortom: twee veelbelovende musici die u niet mag missen en ze spelen nog een hartverwarmend programma ook: parelende muziek van Mozart en natuurlijk ook het stuk waar musici én publiek al sinds 1886 zo diep van onder de indruk zijn: de sonate van César Franck. Het concert wordt deze avond tweemaal uitgevoerd: om 19:00 en om 21:00 uur.

Op het programma: Wolfgang Amadeus Mozart: Sonate voor viool en piano no. 26 in Bes, K. 378  en César Franck: Sonate voor viool en piano in A.


Klik hier voor uw tickets voor het concert van 19:00 uur.

Klik hier voor uw tickets voor het concert van 21:00 uur.

Voor elk concert in de toonzaal bieden we ruimte voor 6 tweepersoonstickets en 19 eenpersoonstickets.  De tickets zijn inclusief een drankje bij de entree. Het leeuwendeel van de entreegelden komt overigens ten goede aan de artiesten.

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.