kassa
Poppodium
za 28 okt 2017

Duketown Rebel Festival

Wonk Unit (UK) + Camp High Gain + Note To Amy + SFD + Largemetal e.a.

open:18:00
start:18:10
genre:Festival
locatie: Grote Zaal + Kleine Zaal
zaal: Kleine Zaal + Grote Zaal
klinkt als: Halloween-avond vol punk, rock en metal \m/

Duketown Rebel Festival! Voor de vierde keer valt punk, metal en rock samen met Halloween.

Ook deze keer met de hardste regionale, nationale en zelfs internationale bands. Je bent gewaarschuwd. Dit jaar wordt het allemaal nog spectaculairder!!

SFD

www.facebook.com/SFDhardcore
Verwacht van deze WSC-huisband een flinke dosis Grind 'n Roll!! Deze Bosschenaren zijn klaar om Duketown Rebel Festival 2017 met een knal te openen!!

Largemetal

www.facebook.com/largemetal
De Grote Zaal wordt deze avond geopend door de talenten van Largemetal! Deze band heeft inmiddels hebben al veel Shows gespeelt met bands zoals Present Danger, Persistense, The Invict en The Covernant en ze spelen een dosis heerlijke metal- en hard rocksongs , waardoor je nekspieren geen rust krijgen!

JunkYard Safari

www.facebook.com/JunkYardSafari
Deze skatepunkers uit Amsterdam komen een vet punk rockfeestje bouwen! Een tijdje terug hebben ze een te gekke EP Done Fishing via White Russian Records uitgebracht.

Note To Amy

www.facebook.com/notetoamy
Haalt muzikale inspiratie uit punkrock en rock, met pakkende refreinen, donkere teksten, tomeloze energie en krachtige, heldere vocalen als sterkste troeven. In 2016 speelden ze onder anderen met Bad Religion en Millencolin en maakte een vertoning op 3FM. Dit jaar gaan ze daar gewoon mee door met shows met onder andere Ignite en de Travoltas! We zijn dan ook erg trots dat Note to Amy weer bij ons op de planken staat!

Strangers Among Bears

www.facebook.com/strangers.among.bears
Deze bandnaam komt van de gelijknamige documentaire Stranger Among Bears, waarin een man zich tussen wilde beren begeeft. Zo zien ze zichzelf ook: vreemdelingen tussen de rest. De band maakt een interessante mix tussen punk, rock en metal met tussendoor veel geouwehoer en humor. Met hun nieuwe EP As Long As We Exist op zak is SAB er helemaal klaar voor!

Lemniscate

www.facebook.com/lemniscateofficial
Lemniscate is een thrash-, groove-metalband uit Vught, Noord-Brabant. Met snelle riffs, strakke drumpartijen en harde vocalen brengen Sjim, Julien, Dylan en Dalton op jonge leeftijd een volle bak metal! Muzikale invloeden zijn: Metallica, Megadeth, Slayer, Pantera, Exodus, Metal Church, Lamb of God, Soilwork, KillswitchEngage.

Jezus Sanseveria

www.facebook.com/jezussanseveria
Djayzus en Zijn vier Compostelen zijn als een Fenix herrezen uit de smeulende resten van Frikandelica, The Duketown Helldogs en Noodle Army om de blijde bierschap van Sanseveria op aarde te verkondigen.

Camp High Gain

www.facebook.com/camphighgain
Deze avond heeft nog maar één ding nodig, een portie keiharde gitaren op je smoel van eigen Bossche bodem. Enter Camp High Gain, de verse high energy punkrockformatie met mannen die eerder rockten met Undeclinable Ambuscade, Beef, City Pig Unit en Gotcha!. Onlangs presenteerden ze hun superkrachtige debuut EP On The Word Of No One. Ok, misschien hebben we nog één ding nodig; proost!

Wonk Unit (UK)

www.facebook.com/wonkunitband
Een van de meest unieke bands in de moderne punkrock. Wonk Unit zorgt voor een frisse wind in de Londense punkscene. Ze zijn leuk, vreemd, poëtisch en volkomen overtuigend. Een must-see. Na shows op onder andere Rebellion Festival, Exit Festival, Mighty Sounds en een show bij Willem Twee poppodium afgelopen mei, zien wij de band heel graag snel weer terug!

Duketown Rebel DJ's

Onze trouwe supporter en Radio Dj van omroep Tilburg en voorheen Boschtion, komt met zijn Bjorn's Beton uur dj-set ons laten genieten van oude en nieuwe punk, rock- en metalklassiekers! Amsterdamse Dj Yell-Yeah, bekent van de dj sets die hij vaak draait in bij Melkweg en Winston, komt deze avond ook zijn favo platen op ons afvuren. Tussen al dit geweld door komen er nog wat meer dj's draaien zoals Metal Maggy met haar brute metalplaten en Robbie Rebel kan het waarschijnlijk niet laten om ook nog een kwartiertje de beuk erin te gooien!

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.