Verhuurhuur bij ons een ruimte
willem twee poppodium
za 26 okt

Duketown Rebel Fest

open:17:30
start:18:00
locatie: poppodium
zaal: hangop + grote zaal + kleine zaal

Duketown Rebel Festival 2019
Deze 6de editie gaat weer een moker harde worden! Det jaar met meer gierende gitaren en lompe bassen! Zet 26 Oktober zeker in je agenda!

Dit zijn de eerste namen! Meer volgt snel!

Dit jaar hebben wij Early Bird tickets! Dus wees er snel bij en koop de eerste tickets voor maar 10 euro!

Temple Fang
Facebook
Het Amsterdamse Temple Fang is de band van Dennis en Jevin (ex-Death Alley). Zij combineren het beste van seventies rock met americana, aangevuld met spacey sounds en cleane vocalen. De band herbergt bovendien twee linkshandige gitaristen die samen goed zijn voor fijne harmonieën. Er is bijna geen materiaal voor handen, maar de live shows zijn werkelijk fantastisch. Voer voor fans van The Grateful Dead, Captain Beyond, Blue Öyster Cult, Hawkind en Monster Magnet.

†HE D∑ÅD CVL†
Facebook
The Dead Cvlt is de band rondom Thrasher van PRSPCT. Met leden van Gewoon Fucking Raggen, Sick of Stupidity, Video Store en Backfire! Ze speelde al op Jera on Air, Baroeg Open Air en meerdere festivals. Door de combinatie van Live drum & bass, industrial, gabber en punk/hardcore is het een zeer interessante mix, Die vooral hard in je gezicht aankomt!

The Smelly Cats
Facebook
Daar zijn ze weer, en nu voor een speciale The Smelly Cats and Friends show! De gitaren werden afgestoft en het drumstel weer in elkaar getimmerd, de zombies van de punkrock zijn sinds 2015 weer bij elkaar. En hoe!! Vetter dan mayonaise en ruiger dan de baard van Chuck Norris!!! Op het repertoire staan nog steeds eigen songs, afgewisseld door wat Misfits, Ramones, MC5, NoFX, The Clash en dit keer ook Bossche covers. Verwacht speciale gasten!

Complaint
Facebook
Complaint is terug tijdens Duketown Rebel Festival! Deze Oi! hardcore band uit Den Bosch en Tilburg kennen wij als geen ander!
Herrie, chaos, drank en een hoop geklaag; niets meer en vooral niets minder. We’re wright, you’re wrong is hun motto!

Lifelong
Facebook
Lifelong is een band met roots in Arnhem en heeft leden die ruime ervaring hebben opgedaan met bands als Strikefirst en New Morality. Met deze band gooien ze het echter over een iets andere boeg, namelijk meer richting sludge en stoner. Hun zware, logge en met energie doordrenkte shows zullen menig mens laten trillen. Hier word Black Sabbath gemengd met Cro-Mags, benieuwd hoe dat klinkt? Komen dan!

Alternator
Facebook
Deze Bossche band werd zo’n twee jaar geleden opgericht door en kreeg in 2018 de naam Alternator. Ze zitten ergens tussen Desertrock, stoner, grunge, hardrock en halen invloeden uit bands als Kyuss, Alice in Chains en Queens Of The Stone Age. Soundscape-achtige stukjes, verwacht een set met veel stevige nummers!

PAPERDAY
Facebook
Duketown Rebel Festival begint dit jaar, Energiek, catchy en Brits. Zo valt de muziek van het allernieuwste Brabantse gitaarrock collectief het beste te omschrijven. Rammelende gitaren, stuwende baslijnen en opzwepende drums. Combineer dat met verfijnde samenzang en je hebt PAPERDAY. De kans is groot dat je nog nooit van ze hebt gehoord, logisch want de band is kort geleden opgericht met (oud) bandleden uit o.a. Gifter, PEER en White Elephant.

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.