kassa
Concertzaal
vr 05 jan 2018

DUETS

Concertzaal

open:19:30
start:20:30
genre:Jazz
locatie: concertzaal
zaal: Concertzaal

De eerste namen zijn bekend van de vierde editie van deze bijzondere muziekavond die volledig in het teken staat van improvisatie: John Dikeman en Reinier Baas. Meer namen volgen spoedig!

Jazzpas-concert.

Duetten die zonder pauze in elkaar overvloeien. Artiesten uit de wereld van klassieke muziek, jazz, elektronische muziek, wereldmuziek en pop treffen elkaar onvoorbereid op het podium. Niets staat vast op deze unieke, bonte, grenzeloze improvisatieavond met - zoals iedere editie - een indrukwekkende line-up die via onze website bekend gemaakt zal worden.


Saxofonist John Dikeman trad, sinds hij naar Amsterdam verhuisde, op met Joe McPhee, Jeb Bishop, Han Bennink, leden van The Ex, Roy Campbell, Ab Baars en vele anderen. John is een graag geziene gast in de Nederlandse geïmproviseerde muziekscene. Jazzgitarist Reinier Baas is één van de meest spraakmakende muzikale sterren in de jazzwereld. Door Baas’ merkwaardige en vasthoudende, maar toch inventieve en originele stijl heeft hij op de beste locaties van Nederland mogen spelen, onder andere: het Bimhuis, Lowlands, North Sea Jazz Festival en het Koninklijk Concertgebouw.

 

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.