Verhuurhuur bij ons een ruimte
willem twee poppodium
zo 24 feb 2019

Dry Riverbed Trio + Nathan D James (VS)

open:15:00
start:15:30
locatie: poppodium
zaal: kleine zaal

In 2014 zet de formatie Dry Riverbed Trio hun eerste muzikale stappen op het podium. Na een reeks succesvolle optredens in Nederland besluit de band
zich te focussen op hun eigen sound binnen de blues en countrymuziek. Het trio laat zich hierbij inspireren door bands uit het gehele spectrum aan old school blues en country.

Vanaf dat moment volgt er een reeks optredens in binnen- en buitenland waar de band met groot succes kleine en grote podia alsmede festivals betreedt, waaronder Kwadendamme Blues en Moulin blues. Daarnaast worden er voorprogramma’s gespeeld voor onder meer de Paladins en Ian Siegal. De optredens worden gekenmerkt door hoge energie, passie, plezier en contact tussen de muzikanten op het podium, waarbij Dusty Ciggaar zijn kunde als frontman op de gitaar tentoonspreidt. Hij wordt ondersteund door Darryl Ciggaar op drum en Ronald Tilgenkamp op contrabas.

In 2018 wordt Dry Riverbed Trio getekend bij Dox en worden er plannen gemaakt een plaat uit te brengen. In augustus 2018 vinden de opnames hiervoor plaats in een oud klooster in het Zuiden.
Hieruit volgt een album welke een brede range aan stijlen laat horen waarbij de luisteraar wordt meegenomen op een ontdekkingstocht naar de hoeken en gaten van blues en country.
In februari 2019 presenteert Dry Riverbed Trio dit gloednieuwe album met een tour door Nederland en shows in het buitenland. Wij kunnen u aanraden dit authentieke stukje roots muziek van Nederlandse bodem te komen beluisteren.

Support: Nathan James 

Nathan James is nooit iemand geweest die conventies volgde maar heeft altijd zijn eigen muzikale identiteit gecreëerd en aangehouden. Gewapend met zijn handgemaakte wasbordgitaar en stampend op een doos gemaakt van oude hekwerk-planken zorgt hij ervoor dat zijn muziek boeiend is om naar te luisteren maar zeker ook om naar te kijken.
Nathan James is een zeer gerespecteerde en ervaren muzikant in zijn vakgebied. Voor meer dan 20 jaar heeft hij met succes zijn brood gaan verdiend met toeren en opnemen, gespecialiseerd in zijn passie voor blues en Amerikaanse rootsmuziek.

 

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.