Verhuurhuur bij ons een ruimte
willem twee poppodium
za 23 okt t/m zo 23 apr 2017

Don Javor + Fokko

Poppodium

open:15:00
start:15:30
genre:rock, hiphop en garage blues
locatie: poppodium
zaal: grote zaal

Jarenlang waren ze in de leer bij de wijlen legendarische Don Alejandro Fernandez de Javor, de “king of rhythm & hop free fights”. Nu achten de vijf mannen zich klaar om naar buiten te treden en hun leermeester muzikaal te eren.

Don Javor
Op 23 april presenteert Don Javor de debuut EP “Coming Soon” in Willem Twee poppodium, Den Bosch. De EP is geproduceerd door Dave Menkehorst (Roosbeef, Sunday Sun, Sir Yes Sir). Don Javor maakt muziek zoals Don het wil: een potpouri van rock, hiphop en garage blues. Een tikkeltje eigenwijs, maar altijd recht voor zijn raap en met bakken energie.

De vijf van Don Javor hebben samen een aardige kerfstok. De leden stonden eerder op podia als Lowlands, South by Southwest, Paradiso, 013, W2, TivoliVredenburg, het Paard van Troje. En dan hebben we nog de 1001 kroegen, buurthuizen en festivalletjes.

Don Born: guitar & vocals
Don Eric: vocals & guitar
Don Joost: drums
Don Peteman: bass
Don Tim: raps & vocals

Fokko

Fokko is een singer/songwriter met een gitaar uit Breda. Hij schrijft in het Nederlands, want je mag best weten waar het over gaat (meestal liefdesverdriet of de afwas). In Willem Twee zal hij werk van zijn laatste 3 EP's afwisselen met nummers van zijn oude band Want Want. Fokko zelf over het optreden in Willem Twee:'Tim vroeg me of ik eens in zijn voorprogramma zou willen spelen en ik zei nee, want ik speel nooit in mijn eentje. Maar toen dacht ik er even over na en toen zei ik toch ja.'
http://www.fokkomuziek.nl

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.