Verhuurhuur bij ons een ruimte
willem twee poppodium
do 13 aug t/m za 09 nov 2019

Día de Muertos: met o.a. Los Paja Brava

Fuensanta Méndez

open:20:00
start:20:30
genre:Cumbia, rock, ska en surf
locatie: poppodium
zaal: grote zaal

Tijdens Dia de Muertos (dag van de doden) viert men dat de zielen van overledenen met Allerheiligen en Allerzielen terugkeren op aarde.

Deze verering gaat gepaard met feestelijke offers! Bereid je voor op een explosie van ritme, energie en extreem goede vibes. Cumbia, rock, ska en surf in een heerlijk pittige en dansbare mix. Voor je het weet surf je langs de Colombiaanse kust om vervolgens wakker te worden op Hawaï. Met een cocktail in de hand.

Los Paja Brava is een pittig mix van cumbia, rock, ska en surf aangedreven door Latijns-Amerikaanse mojo, oftewel een feestje. Los Paja Brava is ontstaan in Rotterdam, en laat zich inspireren door de smeltkroes aan culturen en de in-your-face houding die Rotterdam rijk is. Los Paja Brava is ontstaan uit een groep bevriende muzikanten uit Latijns-Amerika en Europa, waaronder Mexico, Chili, Portugal en Duitsland, en dat hoor je terug in hun eclectische mix van klassieke muziek tot jazz. Het is een feestje om Los Paja Brava live te zien. En zoals ze het zelf zeggen: ‘If no one destroys their shoes on the dance-floor we don’t consider it a successful show’ – niet lullen maar poetsen zullen we maar zeggen.

Fuensanta Méndez

De eigenzinnige zangeres, bassist en songwriter Fuensanta Méndez werd geboren en groeide op in Veracruz (Mexico) bij een artistieke familie. Ze groeide op omringd door traditioneel Latijns-Amerikaanse en hedendaagse Europese muziek, dans, theater en boeken. Op haar dertiende besloot ze zangeres te worden, jazz te gaan spelen en poëzie te gaan schrijven. Méndez verhuisde naar Nederland om te studeren aan het conservatorium van Amsterdam, waar ze summa cum laude afstudeerde in 2019. Ze debuteerde haar composities tijdens het Prinses Christina Jazz Concours in 2016, behaalde de 1e plaats, de persprijs en een uitnodiging om met haar kwintet op te treden in North Sea Jazz 2017.

Bij Scarab Soundsystem straalt de zomer door de muziek. Waan jezelf in de jungle of op de Caribische eilanden . Verwacht veel dancehall, reggaeton, tropical en trompetten. 

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.