Verhuurhuur bij ons een ruimte
willem twee poppodium
di 18 mei t/m za 19 sep 2020

Dei.3avu – 19:30

Willem Twee punt nul

open:19:00
start:19:30
genre:Reggae
locatie: poppodium
zaal: grote zaal + grote kunstruimte
klinkt als: Damian Marley

Voor het concert lekker een hapje eten? Dat kan! Probeer ons RASTA BBQ MENU voor slechts € 13,50

Jamaican Jerk Chicken
Jamaican Jerk Tofu
Coconut Rice and peas
Coleslaw


Na maanden noodgedwongen afwezigheid mogen we weer een reggaeformatie ontvangen in onze zaal. Het uit Amsterdam afkomstige dei.3avu (spreekt uit als: deja-vu) brengt een mix van roots, reggae en hip-hop “met een luie bass”.

Nog zonder muziek uitgebracht te hebben, maar met een goeie live-reputatie speelde ze o.a. het grote Reggae Lake festival, dB’s Utrecht, Ruigoord en op Texel.

In mei brachten ze hun eerste single uit, Loose genaamd en met videoclip ook op YouTube te bewonderen. Deze track heeft veel weg van Damian Marley in de periode tot zijn Welcome To Jamrock album. Begin juli kwam daar ’n tweede video bij voor hun nieuwste single Beware. Wederom een ijzersterkte song en dat smaakt natuurlijk naar meer.
Die mogelijkheid wordt nu geboden. Voor €8,- (excl. servicekosten) of een duo-ticket à €16,- bemachtig jij een tafeltje in de Grote Zaal van ons poppodium. Er zijn maar een zeer beperkt aantal tickets beschikbaar dus wacht niet en kom viben met deze boys!


Willem Twee punt nul:
Vanwege de Corona maatregelen zijn er slechts 40 zitplaatsen beschikbaar op veilige afstand. Er zijn beperkt duo tickets en enkele tickets.
 
Doors open 17.30 uur (mogelijkheid tot bezoeken van de tentoonstellingen van Willem Twee kunstruimte)
Aanvang diner: 18.00 uur
Aanvang concert 19.30 uur
ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.