Verhuurhuur bij ons een ruimte
Kunstruimte
za 25 mei t/m zo 31 mrt 2019

De Planten, Roos Terra

De Planten

open:09:00
start:09:00
locatie: kunstruimte
zaal: Spiegelzaal

Roos Terra staat bekend om haar nature prints en ander werk waarin zij haar relatie tot de natuur onderzoekt.

Het is haar missie de 'binnenmens' te verbinden met de natuur middels kunst. Want zij gelooft dat als je hiermee verbonden bent, je ook met jezelf verbonden bent. Ze wil je inspireren te blijven kijken naar dat wat je al kent en je te motiveren zoveel mogelijk buiten te zijn.

Roos is in 2012 begonnen met het maken van nature prints op papier. Naar aanleiding van een opdracht van de Willem Twee Fabriek voor het ontwerpen van een gordijn is zij de mogelijkheden van het drukken op stof gaan onderzoeken. Hierdoor heeft haar werk andere vormen gekregen. Ook nieuw is dat zij het drukken van meerdere lagen over elkaar toepast.
Elk werk is uniek en een oplage is bij deze werkwijze niet mogelijk.

Verantwoord met de natuur omgaan is een must. Roos werkt zoveel mogelijk met natuurlijke, niet giftige, recyclebare en gerecylede materialen en plukt haar planten verantwoord.

Mis je de natuur op het werk of thuis? Roos helpt je er graag bij dat te veranderen! Ze komt vrijblijvend bij je langs voor een proefhanging met haar werk. Of ga bij haar op atelierbezoek om meer van haar werk te bekijken. Haar atelier bevindt zich in dit gebouw op de 2e verdieping. Maak van te voren even een afspraak. Doe je aan ontspullen, maar wil je een werk van Roos aan je muur? Haar werken op stof zijn te huur.

Meer informatie vind je op www.roosterra.nl / tel: 06 21 986 21 5

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.