Verhuurhuur bij ons een ruimte
zo 10 jan 2016

De Laatste Enige Echte Bossche Popquiz

open:12:00
start:13:00
genre:Popquiz
locatie: Brabanthallen
klinkt als: De laatste editie van de leukste popquiz van Nederland

Vandaag presenteert W2 Poppodium De Laatste Enige Echte Bossche Popquiz. En dat doen we natuurlijk groots, dus waar kan dat beter dan in De Brabanthallen?! Daar wil je toch bij zijn?!

UITVERKOCHT, maar voor spek-en-bonen meedoen kan nog altijd!

 

Update vrijdag 16 oktober 2015
De Allerlaatste Enige Echte Bossche Popquiz van W2 Poppodium in de Brabanthallen op 10 januari is uitverkocht!!!
80 Teams van 4 doen ermee en we gaan er uit met een geweldige laatste knal! Voor spek-en-bonen meedoen kan nog steeds.

 

De Allerlaatste Enige Echte Bossche Popquiz

De Bossche Popquiz (sinds 1996) gaat ermee stoppen. Op het hoogtepunt. Iets wat oveel bands zouden moeten doen. Op 10 januari 2016 vindt in De Brabanthallen te 's-Hertogenbosch de Allerlaatste Enige Echte Bossche Popquiz plaats. W2 Poppodium nodigt je van harte uit hierbij aanwezig te zijn.

Over de quiz
De Enige Echte Bossche Popquiz vindt jaarlijks plaats in W2 Poppodium in de eerste week van januari. De afgelopen jaren was de quiz in 3 minuten uitverkocht. Om iedereen de kans te geven mee te doen aan de Allerlaatste editie, vindt de popquiz plaats in de Brabanthallen.

Eredivisie popquizzen
De Enige Echte Bossche Popquiz is ooit door dj St. Paul betiteld als de jaarlijkse masterclass popquizzen. De quiz is een slijtageslag voor je popbrein, maar is ook vermakelijk en leerzaam. Elk jaar strikt de organisatie artiesten voor quizvragen op video. In het verleden waren dat o.a. The Kik, The Posies, Buffalo Tom, Herman van Veen, Peter Koelewijn en Claw Boys Claw. Ook de Allerlaatste editie kenmerkt zich door originele vraagstellingen, opmerkelijke filmpjes en uiteraard de nodige aha-erlebnissen.

Meedoen voor spek-en-bonen
De naastgelegen Carrouselbar is gereserveerd voor mensen die willen komen kijken of voor spek-en-bonen willen meedoen. Zoals de laatste jaren vanuit W2 Poppodium gewoonlijk is, kunnen toeschouwers gratis binnen, al wil de organisatie benadrukken dat giften in de speciale donatiepot deze laatste maal van harte welkom zijn.

Sponsor ook mee!
Een erfenis gehad? Geld over? Wil je prijzen beschikbaar stellen? Op de antwoorden na, is de Allerlaatste Enige Echte Bossche Popquiz best te koop. Doe een substantiële bijdrage en je bent hoofdsponsor. Maar ook cd’tjes en lp’tjes schenken mag. Wij geven je graag alle credits. Ook hiervoor mail je naar Maarten 'Quizmaster' van Hooft.

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.