Verhuurhuur bij ons een ruimte
do 28 jan t/m zo 22 jan 2017

De Enige Echte Bossche Platenbeurs

open:11:00
start:11:00
einde:17:00
genre:Platenbeurs
locatie: spiegelzaal kleine zaal grote zaal
klinkt als: Lekker platen snuffelen

Op zondag 22 januari zal W2 Poppodium in Den Bosch i.s.m. Robbies Records voor de 6e keer worden omgetoverd tot één groot Platen-Paradijs. Meer dan 30 standhouders uit Nederland, België en Duitsland zullen gezamenlijk 120 meter aan tafels vullen met de mooiste, zeldzaamste en lekkerste lp’s, cd’s en dvd’s.

Let op: er is geen ‘vroege vogels regeling’. Voor alle bezoekers gaat de zaal stipt om 11.00 uur open!

De Enige Echte Bossche Platenbeurs

De populariteit van de lp is natuurlijk allang geen hype meer te noemen. De verkoop van zowel nieuw als tweedehands vinyl laat nog steeds een gestage stijging zien en bij een groeiende club liefhebbers heeft de platenspeler weer een prominente plek in de kamer ingenomen.

Natuurlijk zullen op de 'Enige Echte Bossche Platenbeurs’ ook cd's en dvd's te koop worden aangeboden, allemaal onder het motto: 'Uiteindelijk is het de muziek die telt'. Of je nu houdt van soul, metal, reggae, ska, Nederlandstalig, industrial, funk, punk of psychedelica: er zal voor iedereen wat te vinden zijn. Om het plaatje (snapte?!) compleet te maken, zullen er beschermhoezen en andere benodigdheden worden aangeboden. Ook is de bar van Hangop de hele dag geopend, zodat er onder het genot van een drankje nagepraat kan worden over de aangeschafte pareltjes.

Tot ziens op zondag 22 januari bij 'De Enige Echte Bossche Platenbeurs'!

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.