Verhuurhuur bij ons een ruimte
willem twee toonzaal
vr 26 apr 2019

De Bossche Jazzsessie

open:20:00
start:20:30
locatie: concertzaal
zaal: foyer

Tijdens deze jazzsessie maakt het P3 JazzProject zijn opwachting. P3 JazzProject is een veelzijdige jazzband. Ze spelen muziek die zich beweegt tussen jazz, funk, blues en latin. Er is altijd ruimte voor experimenten met nieuwe instrumenten, zang en improvisatie. Lol in de muziek en een fijne sfeer staan voorop!
Bandcoach/saxofonist Paul van den Oever tekent voor de arrangementen. De band treedt regelmatig op verschillende podia op, van de Azijnfabriek en het Hippe Happenfestival tot het Jazzwerkplaats amateurpodium tijdens Jazz in Duketown.

De bezetting:
zang: Nanneke Meijer
piano: Frank Duijvenvoorde
contrabas: Brenda van de Kamp
drums: Jack Goedegebuure
klarinet: Olga Huber
altsax: Willem Nikkelen
altsax: Debbie Mulders
tenorsax: Daniëlle Gras
baritonsax: Dick van Doorn

Elke maand op een vrijdagavond maken we het café van de concertzaal vrij voor De Bossche Jazzsessie. Hier wordt aan professionele jazzmuzikanten en goede amateurs een podium geboden om samen te spelen. Ook beginners met affiniteit voor jazz, en een redelijke beheersing van hun instrument zijn welkom. Er is altijd een backline aanwezig: een pianist en/of gitarist, een bassist en een drummer. De concertzaal zorgt voor een zanginstallatie en een geluidstechnicus. Een mooie avond voor jazzmuzikanten en -liefhebbers in de foyer van Willem Twee concertzaal!

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.