Verhuurhuur bij ons een ruimte
willem twee kunstruimte
wo 19 dec 2018

Baker-Miller pink band

HangOpWoensdag

open:20:00
start:20:00
locatie: kunstruimte
zaal: hangop

Baker-Miller is ook bekend als ‘Drunk Tank pink’, een rustgevende teint roze die wordt gebruikt op de muren van o.a. Amerikaanse politiecellen om verontruste mensen weer kalm te laten worden.

Een Schots en Nederlandse muziekgroep die zorgt voor een leuke, intieme sfeer met een combinatie van eigen werk en covers van ‘roots’-artiesten als CSN&Y, Los Lobos en Allman Brothers. Baker-Miller pink bestaat uit Peer Bressers (zang/accordeon), Kenneth Gilbert (zang/gitaar) en Charles Ramaekers (bas/gitaar/zang). De groep bracht eind 2016 de CD ‘Sorry we’re open’ uit. Woensdag 19 december spelen ze een set eigen nummers en een set covers. Laat je verrassen.


Zelf op het podium staan in de Hangop?

Wil je zelf een keer op een woensdagavond op het HangOpPodium staan neem dan contact op met de coördinatoren van de woensdagavonden Erik Mennes (06) 22 55 68 97 of Ton Stassen (06) 83 24 48 08. Het podium biedt de WillemTwee aan. Zelf zorg je voor ‘de toeters en bellen’ die je wilt gebruiken die avond. Het podium is voorhanden en er staat iemand achter de bar; de rest is aan de artiesten, voordrachtskunstenaars of inleiders.

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.