kassa
za 03 feb 2018

Danse le Duc

Hét open minded feest van Brabant

open:22:00
start:22:00
genre:Dansavond
locatie: poppodium
zaal: Grote Zaal + Spiegelzaal
Deur € 20,-
klinkt als: Hét open minded feest van Brabant

Danse le Duc komt zaterdag 3 februari terug met een geweldige Line-up. Onze Special Guest wordt nog bekend gemaakt.

Early Bird – Beperkt aantal tickets tot 21 december. € 12,-
Voorverkoop – Niet op tijd voor een Early Bird ticket? € 17,-
Dagverkoop – 
Late beslisser? € 20,-
Kortingspas – Kortingspashouders betalen de Early Bird prijs
Jaarkaart – Willem Twee jaarkaart geldig

Minimumleeftijd: 18+

Danse Le Duc

www.facebook.com/DanseLeDuc
Danse le Duc is een supergezellig open minded feest bij Willem Twee poppodium, waar je met al je vrienden een avondje helemaal loco gaat op de lekkerste house- en technoplaten. Jong, oud, homo, hetero, iedereen is welkom om te komen dansen.

House of Labs

www.soundcloud.com/house-of-labs
House of Labs, geboren in Lissabon, begon 10 jaar geleden met zijn carrière als DJ in de nachtclub van Trumps. Daar was hij acht jaar lang de resident-DJ en nu reist hij de hele wereld over. Sinds zijn vroege start begonnen zijn niet-officiële remixen van popartiesten de aandacht te trekken en werd hij benaderd om remixes voor beroemde artiesten te produceren. In 2012 kreeg House of Labs de kans om popster Adam Lambert officieel te remixen. Kort daarna kwamen de artiesten die door hem zijn geremixed, zoals Kelly Clarkson, Britney Spears, The Wanted en vele anderen.

Elof de Neve

www.soundcloud.com/ElofdeNeve
Belgische producer en dj Elof de Neve is dé rijzende ster in de gayscene. Hij staat bekend om zijn energieke sets gevuld met pompende houseplaten die je gegarandeerd naar hogere sferen brengen. Zijn reputatie bracht hem al de hele wereld en speciaal voor Danse le Duc nu dus ook naar rainbow-city, Den Bosch.

Blaze

www.soundcloud.com/blaze_trax
Pepijn aka Blaze, is een dj uit het Zuiden die al jaren lang focust op het draaien van een goede portie techhouse en techno. Zijn enthousiasme en toewijding voor de underground blijft niet onopgemerkt wanneer hij achter de decks staat, en als trotse Resident van klein Berlijn @ Danse le Duc laat hij graag zien waar deze passie vandaan komt.

Sindu

www.soundcloud.com/sindu
Sindu (in het dagelijks leven beter bekend als Remco Coolegem) staat garant voor harde, stevige en diepe techno. Hij neemt je mee op een donkere trip die geleid wordt door zware bassdrums. Frisse en energieke platen zorgen hier en daar voor verlichting. Eén ding is zeker: wanneer Sindu klaar is moet de stukadoor gebeld worden!

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.