Verhuurhuur bij ons een ruimte
willem twee poppodium
di 18 mei t/m zo 03 dec 2017

Danse le Duc

Hét open minded feest van Brabant

open:22:00
start:22:00
einde:03:30
genre:Dansavond
locatie: poppodium
zaal: kleine zaal + grote zaal + spiegelzaal
Deur € 20,-
klinkt als: Hét open minded feest van Brabant

Danse le Duc komt zaterdag 2 december terug met een geweldige Line-up. Op veler verzoek opent niemand minder dan Sharon O Love.

Early Bird – Beperkt aantal tickets. € 10,- (uitverkocht)
Voorverkoop – Niet op tijd voor een Early Bird ticket? € 17,-
Dagverkoop – 
Late beslisser? € 20,-

 

Minimumleeftijd: 18+ 

Danse Le Duc

www.facebook.com/DanseLeDuc
Danse le Duc is een supergezellig open minded feest bij Willem Twee poppodium, waar je met al je vrienden een avondje helemaal loco gaat op de lekkerste house- en technoplaten. Jong, oud, homo, hetero, iedereen is welkom om te komen dansen.

Sharon O Love

www.djsharonolove.com
Sharon O Love is snel bekend geworden in het Europese circuit. Ze richt haar werk voornamelijk op een aantal van de meest prestigieuze gay clubs in het verenigd Koninkrijk, Europa en Mexico. Bij de sets van Sharon gaat het dak eraf. Elke set is uniek. Sharon's sets stralen veel energie, warmte, liefde, humor en waardering uit.

Elof de Neve

www.soundcloud.com/ElofdeNeve
Belgische producer en dj Elof de Neve is dé rijzende ster in de gayscene. Hij staat bekend om zijn energieke sets gevuld met pompende houseplaten die je gegarandeerd naar hogere sferen brengen. Zijn reputatie bracht hem al de hele wereld en speciaal voor Danse le Duc nu dus ook naar rainbow-city, Den Bosch.

Blaze

www.soundcloud.com/blaze_trax
Pepijn aka Blaze, is een dj uit het Zuiden die al jaren lang focust op het draaien van een goede portie techhouse en techno. Zijn enthousiasme en toewijding voor de underground blijft niet onopgemerkt wanneer hij achter de decks staat, en als trotse Resident van klein Berlijn @ Danse le Duc laat hij graag zien waar deze passie vandaan komt.

Sindu

www.soundcloud.com/sindu
Sindu (in het dagelijks leven beter bekend als Remco Coolegem) staat garant voor harde, stevige en diepe techno. Hij neemt je mee op een donkere trip die geleid wordt door zware bassdrums. Frisse en energieke platen zorgen hier en daar voor verlichting. Eén ding is zeker: wanneer Sindu klaar is moet de stukadoor gebeld worden!

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.