Verhuurhuur bij ons een ruimte
Poppodium
vr 16 nov 2018

Dana Fuchs Band

open:20:00
start:20:45
genre:Blues, Soul
locatie: poppodium
zaal: Grote Zaal

Dana Fuchs kan zich beroepen op een geweldige live-reputatie. Met haar doorleefde vocalen maakte zij hier al indruk op festivals als Parkpop, Bospop en Moulin Blues, maar niets gaat boven de intimiteit en sfeer van een dampende clubshow.

Wie wel eens getuige is geweest van haar podiumverrichtingen zal kunnen beamen dat Fuchs er met haar band altijd in slaagt om haar publiek binnen no time om de vingers te winden en mee te sleuren in haar wereld van knallende blues, vlammende soul en gepassioneerde rock.

Quotes uit de pers:

“Al meteen bij de eerste tonen van ‘Backstreet Baby’ weet je gewoon dat ze je ook verderop niet teleur zal stellen. Niet eerder wist ze zo’n volvet Stax-geluid te krijgen.” (Lust For Life, juni 2018)

“Dana Fuchs heeft haar creatieve vrijheid hervonden. Fantastisch om naar te luisteren.” (Arrow Classic Rock’s Bluesbox)

“Ronduit imponerend.” (Written In Music, mei 2018)

“Dana Fuchs maakte in het verleden al sterke albums, maar dit is toch het beste album dat ze al gemaakt heeft. Dit album is een aanrader.” (Concertmonkey.be, mei 2018)

“Met ‘Love Lives On’ laat Dana Fuchs horen dat ze terug is en hoe!” (Rootstime, april 2018)

“Kippenvel van start tot finish.” (Keys & Chords, april 2018)

“Een doorleefde soulplaat waarop ze met nieuwe energie over de moeilijke omstandigheden zingt die haar hebben gebracht waar ze nu is.” (**** Dagblad van het Noorden en Altcountry.nl, april 2018)

“Dana Fuchs daarentegen presenteert zich als krachtige powervrouw, kwetsbaar en sterk tegelijk.” (The Blues Alone m.b.t. R&B Night 2018)

“Vooral het optreden van Dana Fuchs maakt indruk. Ze zingt de longen uit haar lijf en vormt het hoogtepunt van deze editie. Ze beweegt zich van klassieke soul, naar swingende rock ’n roll en terug.” (Festivalinfo m.b.t. R&B Night 2018)

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.