Verhuurhuur bij ons een ruimte
Concertzaal
di 11 sep 2018

Daedelus presentatie

Willem Twee studio's officieel geopend!

open:15:00
start:16:00
locatie: concertzaal
zaal: Foyer + Concertzaal

Willem Twee studio’s: besloten workshops/gastlessen 10:00-15:00
Willem Twee concertzaal presentaties/concerten voor publiek 16:00-17:00

dinsdag 11 sept. Daedelus  https://www.facebook.com/Daedelusmusic/

Alfred Darlington (geboren Alfred Weisberg-Roberts, 31 oktober 1977), beter bekend onder zijn artiestennaam Daedelus, is een producent in Los Angeles, Californië. Hij maakt deel uit van de groepen The Long Lost en Adventure Time.
Hij is aangesloten bij het internetradiostation Dublab.
Daedelus bracht het album, Invention, in 2002 uit op Plug Research. De Household EP werd uitgebracht op Eastern Developments in 2003. Hij bracht ook dat jaar The Weather uit, een samenwerkend album met Busdriver en Radioinactive, op Mush Records.Hij bracht het derde solo-album, Of Snowdonia, op Plug Research uit in 2004. Het werd gevolgd door een ander solo-album, A Gent Agent, op Laboratory Instinct dat jaar. Zijn album uit 2005, Exquisite Corpse, bevatte gastoptredens van MF Doom, Mike Ladd en TTC. In het volgende jaar bracht hij Denies the Day’s Demise on Mush Records uit. Zijn album uit 2008, Love to Make Music To en 2011 album Bespoke, werden beide uitgebracht op Ninja Tune. In 2010 bracht hij de Righteous Fists of Harmony EP uit, gevolgd door The Light Brigade LP in 2014 , beide op Brainfeeder. Zijn studioalbum, Drown Out, werd in 2013 uitgebracht op Anticon. In 2016 bracht Daedelus Labyrinths uit, een LP met vocale functies en gastinstrumenten op zijn eigen imprint Magical Properties. Een beperkte serie cassettes-tapes van Labyrinths werd gemaakt door het in Los Angeles gevestigde label Dome of Doom.

Het programma omvat een aantal besloten workshops/gastlessen in onze studio’s, speciaal bedoeld voor studenten van diverse opleidingen in relatie tot elektronische muziek en sounddesign (in brede zin). Aansluitend wordt door de diverse gastdocenten en cursisten in Willem Twee concertzaal een 4-kanaals luisterprogramma gepresenteerd dat ook voor het publiek te beluisteren is.
De besloten workshops in de studio’s bieden plaats aan maximaal 10 studenten. Er zijn dagelijks twee sessies van 10:30 tot 15:00 inclusief lunchpauze. Inloop en ontvangst vanaf 10:00 aan de Prins Bernhardstraat 4. De foyer van de concertzaal is geopend vanaf 15:00 voor het publieke programma dat zal plaatsvinden van ca. 16:00 tot 17:00.

Op woensdag 12 sept. van 16:00 tot ca 17:30 presenteren de deelnemers aan de laatste twee studiocursusreeksen hun korte eindcomposities/studies, aangevuld met werk van Willem Twee studiodocenten Armeno Alberts en Hans Kulk.
De workshop op dinsdag 11 september zal Engelstalig zijn.  Afhankelijk van het aantal buitenlandse studenten zullen de overige workshops mogelijk eveneens in het Engels worden gegeven.

De presentaties in de concertzaal na de workshops zijn gratis te bezoeken! Wel graag even een kaartje reserveren.


De presentaties in de concertzaal na de workshops zijn gratis te bezoeken! Wel graag even een kaartje reserveren.

 


Klik hier om meer over de opening van de studio's te lezen.

Klik hier voor info over de Grand Finale op zaterdag 15 september

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.