Verhuurhuur bij ons een ruimte
willem twee poppodium
za 15 aug t/m vr 14 feb 2020

Crossfaith + Ocean Grove + Black Futures

open:19:30
start:20:00
genre:Metalcore
locatie: poppodium
zaal: grote zaal

Synchronicity Tour 2020

Crossfaith
Crossfaith wordt al langer beschouwd als een van de meest indrukwekkende en opwindende bands ter wereld en blijft zich ontwikkelen. Recent brachten ze hun EP FREEDOM uit. De EP is een opwindende sensatierit door bekende en buitenaardse genres, met geluiden, riffs en beats uit elke hoek van de planeet.

"Technologie maakt deel uit van het leven sinds de mens voor het eerst op aarde verscheen - dat maakt ons leven eenvoudiger en handiger", legt frontman Ken uit. “Maar maakt het ons echt vrij? Wat is vrijheid? Soms maakt technologie ons doof voor onze eigen emoties - dus moeten we nadenken over hoe we onze eigen vrijheid kunnen vinden. "

Crossfaith bestaat uit:
Kenta 'Ken' Koie - zang
Kazuki Takemura - gitaar
Hiroki 'Hiro' Ikegawa - bass
Terufumi 'Teru' Tamano  - keyboard
Tatsuya Amano -  drums

Website


Ocean Grove
Ocean Grove is een rockband uit Melbourne en is niet zomaar een of andere band, ze zijn een collectief. Ocean Grove een uniek geluid ontwikkeld. Als één van de meest besproken acts in de wereld van de zware muziek, gaat Ocean Grove je respect niet kopen, ze gaan het verdienen.

Facebook


Black Futures
Het Londense duo Black Futures speelt een anthemisch, dystopisch merk van industriële rock met revolutionaire teksten. Naast het vrijgeven van singles zoals "Karma Ya Dig !?" en "Trance", heeft het duo samengewerkt met artiesten zoals de Prodigy en Primal Scream's Bobby Gillespie.

Website


Facebook event

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.