Verhuurhuur bij ons een ruimte
ma 12 nov 2018

Collectief BouwmeesterDonck

open:20:30
start:21:00
locatie: kunstruimte
zaal: Kunstruimte

Collectief BouwmeesterDonck

All is Delusion

Verdwaald in je waanbeelden. Dat kan voor de meesten verkeerd uitpakken maar kunstenaars weten wel raad met hallucinaties. De werkelijkheid kantelt en nieuwe doorkijkjes dienen zich aan. Met hun installatie All Is Delusion zet Collectief BouwmeesterDonck (beeldhouwer Iris Bouwmeester en componist Dyane Donck) een vervreemdende sfeer neer met behulp van verleidelijke sculpturen en intrigerende klanken met een duistere ondertoon. All Is Delusion toont een verlaten scène die zich openbaart als een filmisch, ongrijpbaar landschap van beeld en geluid.

BouwmeesterDonck is een interdisciplinair collectief dat klankinstallaties en sculpturale ervaringen maakt, waarbij technologie een verbindende rol speelt. Hun nieuwsgierigheid naar de relatie tussen beeld en geluid maakt dat zij de grenzen opzoeken van de traditionele gebieden van muziek en beeldende kunst. Tijdens eerdere edities van November Music waren zij te zien met de installaties H2O en Cocon.

Op zaterdag 10 november is de première van de nieuwste productie van Dyane Donck Myriam met sopraan Els Mondelaers. Meer werk van Dyane Donck is te zien tijdens op dinsdag 6 november in de dansproductie (Un)Bound van choreografe Jelena Kostic.

https://novembermusic.net/programma/collectief-bouwmeester-donck-2018

 

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.